Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n tähtihyökkääjä leikkaukseen – Toipumisaika epäselvä

Winnipeg Jetsin tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers.
AOP

NHL:ssä vahvaa alkukautta pelaava Winnipeg Jets sai jälleen ikäviä uutisia loukkaantuneiden pelaajien osastolta. Joukkueen pitkäaikainen luottohyökkääjä joutui pieneen leikkausoperaatioon, joka pitää hyökkääjän ainakin kuukauden poissa kaukaloista. Jets on tällä viikolla menettänyt kaksi isoa runkopelaajaa kokoonpanostaan.

Rick Bownessin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Winnipeg Jets pelaa todella vahvaa alkukautta. Bownessin valmennuksessa Jets voittanut kymmenen ottelua ja hävinnyt vain viidesti. Jets on viimeisestä kymmenestä pelistä voittanut kahdeksan ja tällä hetkellä joukkue matkaa kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Jets on kaatanut edellisissä kamppailuissa Anaheim Ducksin sekä Seattle Krakenin. Sunnuntain vastaisena yönä Jets pelaa kotiyleisönsä edessä Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Jets on joutunut tulemaan toimeen käytännössä koko runkosarjan alun ilman tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlersiä. Ehlers kärsi kauden toisessa ottelussa Dallas Starsin vieraana vamman, jota on yritetty kuntouttaa. Nyt tanskalaislaitahyökkääjä kävi tyräleikkauksessa ja on sivussa määrittelemättömän ajan. Yleensä tyristä toipuessa menee noin neljätä kuuteen viikkoa.

– Vihdoinkin kuntoutus on ohi ja tiedämme, että leikkaus on ainut mahdollinen tapa saada Ehlers kuntoon. Toipumisajasta ei pysty sanomaan vielä mitään, mutta toivotaan, että pelaaja tulee kuntoon nopeasti, kommentoi päävalmentaja Bowness tanskalaisen tilannetta.

Ehlersin lisäksi Jetsin hyökkäyksestä puuttuvat Morgan Barron ja Mason Appleton. Puolustuksesta puuttuvat Logan Stanley sekä Dylan DeMelo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL