Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kanadalaistähti jatkaa hurjassa vireessä! – Nyt jo koossa uskomattomat tehot

Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby.
AOP

NHL:ssä viime kaudella hurjan nousun kohti kärkeä tehnyt Minnesota Wild on tällä hetkellä hieman heikommassa tilanteessa. Wild kärsi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa kotiyleisönsä edessä tappion Pittsburgh Penguinsille. Tämä oli Wildille jo kolmas tappio putkeen ja viides edelliseen seitsemään otteluun. Penguinsille voitto oli sen sijaan kolmas viiteen edelliseen.

Dean Evasonin valmentaman Minnesota Wildin alkukausi on ollut melko suuri pettymys. Wild on onnistunut voittamaan alkukaudesta vain seitsemän peliä, kun otteluja on takana 17. Nyt Wild kärsi jo kolmannen tappion putkeen, kun Pittsburgh Penguins oli Wildin kotiyleisön edessä parempi 6-4 -lukemin.

Penguinsin ykköstähti ottelussa oli Sidney Crosby. Kanadalaissentteri nosti kauden pistemääränsä jo kahteenkymmeneen, kun hyökkääjä teki ottelussa tehot 2+2. Penguinsilta tehoili myös Crosbyn ketjukaveri Jake Guentzel, joka iski ottelussa tehot 1+2. Tristan Jarrylla ei ollut joukkueen maalilla helpoin ilta, sillä kanadalaiselle kertyi vain 19 koppia.

– On tärkeää saada kaksi pistettä vieraskaukalosta mukaan. Wild on kova joukkue, jota vastaan pelata, joten oli hieno homma, että voitimme, päätti Guentzel ottelun jälkeen.

Wildilta maalinteossa onnistui kahdesti luottosentteri Joel Eriksson-Ek sekä kertaalleen Matthew Dumba ja Brandon Duhaime. Ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson torjui vain 26 laukausta kotijoukkueen maalilla.

– NHL:ssä pelaaminen ei ole helppoa, eikä se tule olemaan helppoa. Meidän täytyy tehdä paljon enemmän töitä kuin nyt teemme ja löytää sitä kautta tiemme voittoihin. On paljon hauskempaa voittaa kuin hävitä. Meidän joukkueessa kaikki vihaavat häviämistä, meidän tarvitsee lopettaa se, kommentoi ruotsalaismaalivahti ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL