Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Joko nyt tappioputki katkeaa? – NHL-kierroksella kahden alisuorittajan välinen kamppailu!

Ottawa Senators ja Buffalo Sabres kohtaavat. Brady Tkachuk.
AOP

NHL:ssä pelataan Suomen aikaa torstain vastaisena yönä kolmen ottelun mittainen kierros. Ottelukierroksella on yksi todella isoja panoksia sisällään pitävä ottelu, kun kaksi kriisijoukkuetta kohtaavat toisensa. Kummaltakin joukkueelta ei vielä suurta menestystä tämän kauden osalta odoteta, mutta tappioille täytyisi saada nopeasti päätös.

NHL:ssä pelataan kolmen ottelun mittainen kierros torstain vastaisena yönä. Ottawassa pelataan isojen panosten keskellä, kun Ottawa Senators isännöi Buffalo Sabresia. Senators tulee otteluun tappio New York Islandersille allaan ja Sabresilla on taas kuuden ottelun mittainen tappioputki päällä. Sabres on viimeksi voittanut yli kaksi viikkoa sitten, kun joukkue kaatoi Pittsburgh Penguinsin kotijäällään vahvan kolmannen erän turvin 6-3 -lukemin. Senators voitti viikonloppuna vieraissa Philadelphia Flyersin 4-1 -lukemin, mutta on hävinnyt kahdeksan kertaa edellisestä yhdeksästä pelistä.

Senatorsin kohdalla on ikäviä loukkaantumisia, kun joukkueen kärkipuolustaja Artyom Zub ja Thomas Chabot ovat poissa peleistä. Lisäksi joukkueen peli etenkin puolustussuuntaan on ollut heikkoa kiekottomana. Sabresin osalta oli odotettavaa, että pitkää voitokasta jaksoa seuraa vähän heikompi putki, kun vastaan tuli kovia joukkueita, mutta kovassa peliputkessa joukkue on kokenut tappiot niin Vancouver Canucksille kuin Arizona Coyotesille, jotka pelaavat joukkueen samoista pisteistä.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen aiemmin tällä kaudella, kun Sabres oli kauden kotiavauksessaan parempi 4-1 -lukemin.

Kierroksen kahdessa muussa ottelussa Edmonton Oilers saa kotijäällään vastaansa Los Angeles Kingsin. Joukkueet kohtasivat viime keväänä NHL:n pudotuspeleissä ja tuolloin Oilers oli parempi voitoin 4-3. Puoli kolmelta Suomen aikaa alkaa Chicago Blackhawksin ja St. Louis Bluesin välinen kamppailu. Pienessä alkukauden kriisissä käynyt Blues on tällä hetkellä kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL