Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n huippujoukkueelle loistavia uutisia – Tähtipelaaja on jälleen pelikunnossa

Boston Bruinsin Jeremy Swayman torjuu Sebastian Ahon yrityksen.
AOP

NHL:n runkosarjaa ja itäistä konferenssia tällä hetkellä johtava Boston Bruins on saanut hienoja uutisia. Joukkueen yhdysvaltalainen huippumaalivahti on palautunut pelikuntoon takaisin ja joukkueen AHL-miehistöstä NHL:n puolella lainalla ollut Keith Kinkaid on lähetetty takaisin Providenceen.

23-vuotias yhdysvaltalaismaalivahti Jeremy Swayman on toipunut takaisin pelikuntoon. Neljä ottelua tällä kaudella pelannut maalivahti on voittanut peleistään kaksi, mutta päästänyt hurjasti yli kolme maalia ottelua kohden. Torjuntaprosentti on vaatimaton 87,8. Maalivahtipeli ei ole kuitenkaan ollut Jim Montgomeryn valmentaman joukkueen ongelma tällä kaudella, sillä Linus Ullmark vastikään palkittiin NHL:n viikon ykköstähtenä. Ullmark on pelannut todella hurjalla tasolla alkukauden.

Urallaan Swayman on pelannut NHL:ssä yhteensä 55 ottelua ja toimi muun muassa viime keväänä joukkueen ykkösmaalivahtina pudotuspeleissä Carolina Hurricanesia vastaan. Swayman on NHL:n runkosarjassa ottanut 32 voittoa torjuntaprosentin ollessa 91,7. Yhdysvaltalainen on Bruinsin neljännen kierros varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta.

Keith Kinkaid sai pelata yhden ottelun Bruinsin maalilla, kun joukkue voitti Buffalo Sabresin. Kinkaid torjui voittopelissä yhteensä 30 vetoa 31’stä. 33-vuotiaalla maalivahdilla on yhteensä 168 ottelua NHL:stä vyöllään ja näistä 70 on päättynyt voittoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL