Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-joukkueelle karmea takaisku! – Tähtipelaaja loukkaantui

Minnesota Wildin maalivahti Marc-Andre Fleury
AOP

NHL:ssä kauden melko ailahtelevasti aloittanut Minnesota Wild koki pahan takaiskun. Joukkueen tärkeimpiin pelaajiin lukeutuva kanadalaismaalivahti Marc-Andre Fleury loukkaantui. Fleury on sivussa määrittelemättömän ajan, mutta kokeneen Stanley Cup -voittajan ei pitäisi viipyä aivan liian kauaa loukkaantuneiden listalla.

Minnesota Wildin ykkösmaalivahti Marc-Andre Fleury on asetettu loukkaantuneiden pelaajien listalle. Kanadalainen tähtimaalivahti kärsii ylävartalovammasta, jonka hän kärsi mitä ilmeisimmin Nashville Predatorsia vastaan pelatussa ottelussa tiistaina. Tuon ottelun Wild hävisi 2-1 -lukemin ja Fleurylle kertyi matsissa 23 torjuntaa.

Fleury on torjunut Wildin riveissä alkukaudella 11 ottelua ja näistä kuusi on päättynyt voittoon. Kanadalaisen torjuntaprosentti on 90,6 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,8. 12 otteluun Fleury on torjunut yhden nollapelin tällä kaudella.

Wild on kutsunut AHL:stä Zane McIntyren NHL:n puolelle tuuraamaan Fleurya. McIntyre on torjunut AHL:ssä alkukaudella Iowa Wildin riveissä neljä voittoa seitsemästä pelistä reilun 90’n torjuntaprosentilla. McIntyre on torjunut aiemmin viisi peliä NHL:ssä ja hävinnyt ne kaikki. Torjuntaprosentti on näissä ollut 85,8. McIntyren kanssa torjuntavastuun NHL:ssä jakaa ruotsalaismaalivahti Filip Gustavsson, joka siirtyi Wildin riveihin kesällä Ottawa Senatorsista vaihdossa Cam Talbotiin.

Wild pelaa seuraavaksi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Joukkue kohtaa Pittsburgh Penguinsin kotijäällään, joka taipui edellisessä ottelussa kotonaan Toronto Maple Leafsille. Fleury on Penguinsin ykkösvaraus kesän 2003 NHL:n varaustilaisuudesta ja voitti organisaation riveissä kolme Stanley Cupia ennen siirtoa Vegas Golden Knightsiin NHL:n laajennusvaraustilaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL