Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ei kai taas? – Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt NHL-tähti jälleen sivuun

Montreal Canadiensin Jonathan Drouin.
AOP

NHL:ssä melko selvässä uudelleenrakennuksessa oleva Montreal Canadiens koki kovan menetyksen kokoonpanoonsa. Joukkue menetti loistavan kanadalaishyökkääjän jälleen loukkaantuneiden listalle. Kanadalainen on kärsinyt viime kausina melko pahoista loukkaantumisista, niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella.

Montreal Canadiens on jälleen menettänyt loistavan hyökkääjänsä loukkaantuneiden listalle. Canadiensin laitahyökkääjä Jonathan Drouin kärsii ylävartalovammasta ja on sivussa ainakin seuraavan kuukauden.

Organisaation tiedotteen mukaan kanadalainen on sivussa neljästä kuuteen viikkoa ja hyökkääjä sai vammansa ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan reilu viikko sitten, jonka Canadiens hävisi 6-4 -lukemin. Drouin ei ollut mukana joukkueensa viimeisessä ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan, jonka Devils voitti 5-1 -lukemin.

– En tiedä kuinka vakava vamma Drouinilla on. Hän vain tarvitsee nyt enemmän aikaa, kommentoi päävalmentaja Martin St. Louis.

Drouin on pelannut tällä kaudella 12 peliä Canadiensin riveissä ja iskenyt näissä neljä syöttöpistettä. Kanadalaishyökkääjä on sopimuksensa viimeisellä vuodella ja Canadiensin kannalta olisi toivottavaa, että hyökkääjä pysyisi pelikunnossa sekä tekemään pisteitä, jotta hänet olisi helpompi kaupata helmikuun lopulla.

Drouin siirtyi aikoinaan Canadiensin riveihin Tampa Bay Lightningista vaihdossa Mikhail Sergacheviin, joka teki viime kesänä Lightningin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Urallaan entinen NHL:n varaustilaisuuden kolmosvaraus on tehnyt 439 otteluun 256 tehopistettä. Parhaalla kaudella on syntynyt 21 maalia.

Canadiens kohtaa seuraavassa ottelussa Columbus Blue Jacketsin vieraissa. Ottelussa ei pelaa myöskään suomalaishyökkääjä Joel Armia, jolla on alkukauden loukkaantumisen jälkeen vyöllä seitsemän peliä, mutta ei ainuttakaan pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL