Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Winnipeg Jetsin luottohyökkääjällä karmeaa epäonnea – Vamma tarvitsee leikkaushoitoa

Winnipeg Jetsin Mason Appleton joutuu leikkaukseen.
AOP

NHL-kauden erinomaisella ilmeellä aloittanut Winnipeg Jets sai ikäviä uutisia. Joukkueen pitkäaikainen luottopelaaja loukkaantui ja on sivussa peleistä jopa kaksi kuukautta. Yhdysvaltalaishyökkääjä tarvitsee leikkaushoitoa vakavaan vammaansa, joka tuli pelitilanteesta.

Rick Bownessin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Winnipeg Jets on aloittanut kauden erinomaisesti. Edellisestä yhdeksästä ottelusta joukkue on voittanut yhteensä seitsemän ja toisesta tappiosta mukaan tarttui myös pisteitä, kun Jets taipui Vegas Golden Knightsille vieraissa 2-1 -lukemin jatkoajan jälkeen.

Vahvan alkukauden päälle tuli nyt vähän tummempi pilvi, kun joukkueen pitkäaikainen luottohyökkääjä Mason Appleton loukkaantui. Urallaan NHL:ssä vain Jetsiä ja Seattle Krakenia edustanut Appleton mursi ranteensa Krakenia vastaan pelatussa ottelussa, jonka Jets voitti jatkoajalla 3-2 -lukemin.

– Operaatio tehtiin keskiviikkona ja hyökkääjä on sivussa arviolta kahdeksasta 12 viikkoon. Se on todella ikävä homma, kommentoi päävalmentaja Bowness Appletonin tilannetta.

Appleton jätti Krakenia vastaan pelatun ottelun kesken toisessa erässä.

– Hän tuli jäältä pois ja puhui minulle. Hän ei pystynyt pitämään mailasta kiinni, joten osasin olla heti huolissani siitä. Tämä on tosi ikävä homma, sillä Appleton on pelannut todella hyvin ja tosi tärkeitä minuutteja meidän joukkueessa. Appleton on tehnyt ajoittain erinomaista työtä meidän alivoimassa, joten nyt on paha rasti täyttää tämä ruutu.

Yhdysvaltalaishyökkääjä on kuudennen kierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Jets poimi hyökkääjän numerolla 168. Appleton on tehnyt 70 pistettä uransa 220 otteluun Jetsin sekä Krakenin riveissä. Kraken poimi omassa laajennusvarauksessaan Appletonin joukkueen riveihin, mutta Jets hankki luottopelaajansa takaisin kesken viime kauden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL