Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa maksoi kalavelat – Venäläistähti joukkueen sankarina

Tampa Bay Lightningin venäläispuolustaja Mikhail Sergachev.
AOP

Lauantain vastaisena yönä Washington Capitalsin mankeliin joutunut Tampa Bay Lightning käänsi otteluparin voitot tasatilanteeseen maanantain vastaisena yönä pelatussa ottelussa. Jon Cooperin valmentama joukkue aloitti tehoilun heti avauserässä, eikä Capitalsilla ollut tämän jälkeen enää mahdollisuutta nousta voittoon ottelussa.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning palasi tyylikkäästi voittojen tielle, kun joukkue nuiji kotiyleisönsä edessä Washington Capitalsin tylyin 6-3 -lukemin. Kotijoukkueen suurin sankari ottelussa oli hurjat 2+2 tehot iskenyt venäläispuolustaja Mikhail Sergachev. Sergachev pisteensä avauserään, jonka jälkeen Lightning johti kamppailua jo 4-0 -lukemin.

Venäläisestä tuli ensimmäinen puolustaja sitten Toronto Maple Leafsin Morgan Reillyn, joka on tehnyt neljä tehopistettä erään. Reilly iski neljä pistettä Minnesota Wildia vastaan lokakuussa 2019.

– Meillä oli hyvä palaveri joukkueen kanssa, mitä meidän täytyy tehdä. Jätkät pelasivat vahvan pelin ja olimme tosi hyviä ensimmäisessä erässä. Erikoistilanteet toimivat erinomaisesti, kommentoi Sergachev ottelun jälkeen.

Lightningin muista maaleista vastasivat Nick Perbix, Nikita Kucherov, Nick Paul ja uransa ensimmäisen maalin NHL:ssä iskenyt Cole Koepke. Perbix ja Kucherov keräsivät syöttöpisteet maaliensa kylkeen. Steven Stamkos syötti myös kaksi kotijoukkueen maaleista. Andrei Vasilevskiy torjui Lightningin maalilla vain 19 laukausta.

Capitalsilta maalinteossa onnistuivat Garnet Hathaway, Lars Eller ja Conor Shearey. Kaksi vieraiden maaleista syntyi ottelun kolmannen erän lopulla, kun pelin voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Capitalsin maalilla vahvasti edellisessä ottelussa pelannut Darcy Kuemper torjui avauserässä viisi kertaa ja päästi neljä maalia. Toisesta erästä eteenpäin joukkueen maalilla torjui Charlie Lindgren, joka otti 24 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL