Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Päävalmentaja hehkuttaa suomalaista NHL-tähteä – ”Hän on ollut erinomainen!”

Dallas Starsin suomalaistähti Esa Lindell.
AOP

NHL:ssä lukuisan suomalaispelaajan edustama Dallas Stars on aloittanut kauden erinomaisesti. Stars siirtyi täksi kaudeksi uuteen valmennukseen ja se on näkynyt hienolla tavalla joukkueen pelissä. Kolmella edellisellä kaudella todella puolustusvoittoista jääkiekkoa pelannut Stars on pelannut uudessa valmennuksessa huomattavasti hyökkäävämmin kuin aiemmin. Tämä on tuonut tulosta.

Pete DeBoerin valmennukseen siirtynyt Dallas Stars katkaisi Philadelphia Flyersia vastaan sunnuntaina kahden ottelun mittaisen tappioputken. Stars haki Wells Farco Centeristä pisteet hienolla 5-1 -voitolla.

Ottelussa Starsin suomalaispuolustaja Esa Lindell iski tehot 1+2 ja nosti samalla kauden pistesaldonsa seitsemään. Starsin puolustuksen pitkäaikaisin pelaaja tällä hetkellä on urallaan pelannut jo 455 ottelua NHL:ssä ja edustanut Starsia yhteensä kahdeksalla eri kaudella. Tehopisteitä on kertynyt 148 kappaletta.

Lindellistä on Starsin vuosien aikana muodostunut äärimmäisen laadukas puolustava puolustaja, joka kestää vertailun käytännössä keneen tahansa NHL:ssä. Nuorena kovia tehoja Helsingin Jokerien junnuissa paukuttanut Lindell omaa myös taitoa hyökkäyspäähän. Sitä tuore päävalmentaja haluaa nähdä myös tällä kaudella puolustajaltaan.

– Hän on todella isokokoinen pelaaja ja häntä vastaan on todella vaikea pelata. Lindellillä on myös hyökkäyspään taitoa. Me puhuimme ennen kauden alkua, että pyrimme saamaan jokaiselta kahden kärkiparin puolustajalta apuja myös hyökkäyspäähän. Hän on ollut erinomainen kummassakin päässä kenttää, kehui DeBoer.

Urallaan Lindell on nauttinut keskimäärin jopa 23 minuutin peliajasta keskimäärin ottelua kohden. Tällä kaudella vaatimattoman suomalaisen peliaika on tippunut alle 20 minuutin ottelua kohden. Peliaikaan vaikuttaa tietysti se, että nykyisin Lindell on kakkosparissa, kun ennen tätä kautta suomalainen piti huolen ykkösparissa John Klingbergin toilailuista.

– Olen iloinen, kun voin auttaa joukkuetta tekemään maaleja. On kiva järjestää jotain hyvää myös hyökkäyspäässä, kertoi Lindell Flyersia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL