Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Karmiva uutinen! – NHL:n suomalaistähti loukkaantui jälleen

Patrik Laine, Columbus Blue Jackets.
AOP

NHL:ssä karmivassa tilanteesa oleva Columbus Blue Jackets sai jälleen ikäviä uutisia. Joukkueen suomalaishyökkääjä Patrik Laine loukkaantui jälleen ja on sivussa viikkoja kokoonpanosta. Laine loukkaantui jo toista kertaa tällä kaudella, sillä hyökkääjä kärsi ylävartalovamman kauden ensimmäisessä ottelussa.

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on todella karmeassa tilanteessa. Joukkueen puolustus on täysin hajalla, kun isoista nimistä Zach Werenski, Erik Gudbranson ja Adam Boqvist ovat ulkona kokoonpanosta. Hyökkäyksestä tippui jo aiemmin kokenut laitahyökkääjä Jakub Voracek. Nyt Brad Larsenin valmentama Blue Jackets sai lisää huonoja uutisia kun Patrik Laine loukkaantui ja on sivussa kolmesta neljään viikkoa.

Laine kärsii jalkavammasta ja Blue Jacketsin antama termi vammalle on ”venähtänyt nilkka”. Laine on tehnyt tällä kaudella kahdeksaan pelaamaansa otteluun yhteensä tehot 2+2. Blue Jackets on voittanut yhden ottelun seitsemästä edellisestä. Seuraavaksi joukkue kohtaa Philadelphia Flyersin vieraissa, jonka Blue Jackets onnistui juuri kaatamaan kotiyleisönsä edessä 5-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL