Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmeita uutisia! – Tähtipelaajat pitkään sivussa joukkueen vahvuudesta

Toronto Maple Leafsin Jake Muzzin ja entinen maalivahti Jack Campbell.
AOP

NHL:n ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Toronto Maple Leafs sai karmaisevia uutisia. Joukkueen kaksi todella merkittävää pelaajaa tulevat olemaan sivussa pitkään ja tämä tulee aiheuttamaan joukkueelle ongelmia. Maple Leafsin alkukausi on ollut ailahteleva.

Kyle Dubasin johtama Toronto Maple Leafs on karmeassa tilanteessa. Sheldon Keefen valmentama joukkue joutuu tulemaan toimeen jatkossa ilman sekä Jake Muzzinia, että T.J. Brodieta. Muzzin on ollut sivussa jo pidempään, mutta luottopuolustajan vamma selvisi nyt tarkemmaksi. Muzzin on sivussa kolmisen kuukautta, kun taas Brodie on sivussa noin kuukauden.

Muzzin kärsii kaularangan vammasta, joka pitää hänet ainakin helmikuulle sivussa. Kanadalaispuolustajan tilannetta arvioidaan uudestaan tuolloin.

Kahden tärkeän puolustajan ollessa sivussa joukkueen kokoonpanosta, on Maple Leafsin alakerta melko kevyt. Ykkösparissa Morgan Reilly pelaa yhdessä kokeneen Jordie Bennin kanssa. Kakkosparissa Mark Giordano pitää huolen Justin Hollista ja ruotsalaisnuorukaiset Rasmus Sandin sekä Timothy Liljegren operoivat kolmosparissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL