Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähdelle jättimäinen kunnianosoitus! – Koko viikon ykköstähti

Mikko Rantanen Colorado Avalanche
AOP

NHL:ssä on pelattu runkosarjaa noin 15 ottelua jokaisen joukkueen toimesta. Runkosarjan toisella pelikuukaudella on takana nyt kaksi peliviikkoa ja toisen viikon tähdet on jälleen valittu. Ykköstähti päätyi tällä hetkellä Suomeen, kun Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä palkittiin hurjasta viime viikon vireestään.

NHL:n menneen peliviikon tähdet on NHL:n toimesta jälleen valittu. Ykköstähti meni Colorado Avalanchen Mikko Rantaselle, kakkostähti Boston Bruinsin maalivahti Linus Ullmarkille ja kolmostähti New York Rangersin puolustaja Adam Foxille.

Suomalaishyökkääjä Rantanen on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Viikon kahteen otteluun hyökkääjä paukutti hurjasti kolme maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä.

Bruinsin maalilla Ullmark voitti kaikki kolme otteluaan. Ullmarkin torjuntaprosentti viikon voittopeleissä oli hurja 95,6 ja päästettyjen maalin keskiarvo vain karvan verran päälle 1,3 maalia ottelua kohden. Bruins on voittanut tällä kaudella yhteensä 14 ottelua ja hävinnyt vain kahdesti. Tappiot ovat tulleet Ottawa Senatorsille ja Toronto Maple Leafsille.

Kolmostähdeksi NHL:n toimesta valittiin Rangersin tähtipuolustaja Fox. Yhdysvaltainen teki viikon neljään otteluun kahdeksan tehopistettä. Rangers on alkukauden aikana voittanut kahdeksan ottelua ja kerännyt 19 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL