Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä lähtö lähenee! – Päävalmentajan potkut vain ajan kysymys

Ottawa Senatorsin päävalmentaja D.J. Smith.
AOP

NHL-kauteen todella suurin odotuksin lähtenyt Ottawa Senators on todella syvässä montussa. Joukkue kärsi tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella jälleen tappion, kun New York Islanders oli vahvempi. Senatorsin organisaatiosta kuului viikko sitten täydet luottamuslauseet päävalmentajaa kohtaan, mutta myös nostettiin esille joukkueen menestyksen kannalta tärkeä aikajana. Aika alkaa Senatorsin tiimalasista loppua.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators kärsi jo kahdeksannen tappion yhdeksään peliin, kun joukkue taipui New York Islandersille kotiyleisönsä edessä. Islanders voitti ottelun tylysti 4-2 -lukemin ja otti yhdeksännen voittonsa edelliseen 11 otteluun.

Senatorsilta ottelussa maalinteossa onnistuivat kärkiketjujen laitahyökkääjät Drake Batherson ja Claude Giroux. Giroux on pelannut Senatorsissa yli piste per peli keskiarvolla alkukauden. Islandersin maaleista vastasivat Noah Dobson, Jean-Gabriel Pageau, Brock Nelson ja Oliver Wahlström. Mathew Barzal syötti joukkueensa osumista kaksi. Semyon Varlamov torjui vieraiden maalilla ottelussa yhteensä 36 kertaa. Cam Talbot otti joukkueen maalilla 31 koppia ja päästi kolme maalia, kun viimeinen osuma tehtiin tyhjiin.

– Tällä kertaa taas ratkaisu löytyi erikoistilannepelaamisesta. Kaveri teki kaksi maalia ylivoimalla ja me vain yhden, ja me hävisimme, kommentoi Smith.

Senators on alkukauden aikana kerännyt vain 11 pistettä, vaikka maalisuhde on vain kaksi osumaa pakkasella. NHL:n itäisessä konferenssissa joukkue on toiseksi viimeisenä takanaan vain Columbus Blue Jackets.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL