Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Tässä on Liigan suurin mestarisuosikki!

Oulun Kärpät juhlii voittoa vieraskaukalossa.
AOP

Liigan runkosarjaa on takana tällä hetkellä yksi kolmasosa ennen kuin joukkueet jäivät Euro Hockey Tourin ajaksi maajoukkuetauolla. EHT-turnaus pelataan tänä syksynä Suomen osalta Turussa, kun Suomi, Tshekki, Ruotsi sekä Sveitsi mittelevät pisteistä. Liigan alkukausi oli värikäs ja sarjan viimeisille peleille ennen joulutaukoa lähdetään mielenkiintoisista tilanteista.

Liigan runkosarjaa on pelattu noin 20 ottelua jokaisen joukkueen osalta. Sarjakärjessä on tällä hetkellä Rauman Lukko, joka on kerännyt huikeasti 41 pistettä. Marko Virtasen valmentama ryhmä on pelannut Liigasta eniten otteluja yhdessä Porin Ässien kanssa eli 21 kappaletta.

Toisena tulee Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans, joka on kaikkien suureksi yllätykseksi kerännyt huimasti 41 pistettä 20 otteluun,.

Jaettua kolmatta sijaa pitävät hallussaan Tampereen joukkueet Ilves sekä Tappara. Kummallakin on ollut alkukauden osalta omat vaikeutensa, mutta tasaisen sarjan vuoksi joukkueet ovat nousseet takaisin omille sijoilleen.

Kaksi muuta suoraa pudotuspelipaikkaa alkukauden osalta kuuluvat Oulun Kärpille ja Kuopion KalPalle.

Vedonvälittäjien puolesta tilanne mestarisuosikeiden osalta on todella tasainen. Vedonvälittäjien puolesta Lauri Marjamäen valmentama Kärpät on suurin suosikki tällä hetkellä mestariksi. Kärppien mestaruudella saa rahat takaisin lähes viisinkertaisesti.

Mestarisuosikkeja alle kymmenen kertoimella on neljä kappaletta ja näihin kuuluvat Kärppien lisäksi Tappara, Ilves ja Lukko. Vitossuosikki on Jussi Ahokkaan valmentama TPS, jota pelaamalla saa kymmenen kertaa rahat takaisin mikäli TPS juhlii mestaruutta kauden päätteeksi.

Viime kaudella puolivälierissä pudonneet Mikkelin Jukurit ja Helsingin IFK saavat isoja kertoimia, sillä HIFK:n mestaruuskerroin on 18 ja Jukurien huima 61.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga