Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Nyt on kova värväys! – NHL-hyökkääjä siirtymässä Suomeen?

Winnipeg Jetsiä edustanut Kristian Vesalainen.
AOP

Liigassa vahvaa nousua heikon alkukauden jälkeen tekevä Helsingin IFK on tekemässä kovaa hankintaa. Suomessa ensimmäisenä asiasta uutisoinut Jatkoaika.com kirjoittaa sivuillaan, että HIFK olisi hankkimassa Winnipeg Jetsissä pelannutta Kristian Vesalaista riveihinsä. Vesalainen on lähtöisin Helsingin IFK:n riveistä.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on tekemässä kovaa kaappausta Ruotsista. HIFK on Jatkoaika.comin uutisen mukaan hankkimassa suomalaishyökkääjä Kristian Vesalaisen riveihinsä. Helsingistä kotoisin oleva isokokoinen laitahyökkääjä on Helsingin IFK:n kasvatti. 23-vuotias laitahyökkääjä on Winnipeg Jetsin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta.

192 senttiä pitkä laitahyökkääjä palasi täksi vuodeksi Kanadasta Eurooppaan. Neljällä viime kaudella hyökkääjä on pelannut lyhyitä pätkiä lukuun ottamatta Kanadassa joko AHL:ää tai NHL:ää. Vesalainen on edustanut Jetsiä NHL:ssä ja Manitoba Moosea AHL:ssä.

Viime kaudella Vesalainen pelasi yhteensä 53 ottelua Jetsin paidassa ja iski näissä kolme tehopistettä joista kaksi oli maaleja. AHL:ssä Moosen riveissä syntyi 17 otteluun tehot 3+3. Tällä kaudella NHL-kokemusta 70 ottelun verran omaava hyökkääjä on edustanut Malmö Redhawksia. Redhawksissa 15 otteluun on syntynyt vaivaiset kolme tehopistettä. Redhawks on SHL:ssä maajoukkuetauolle siirryttäessä 11. Joukkue on kerännyt 21 pistettä. Sarjaa johtavalla Växjö Lakersilla on koossa 34 pistettä.

Vesalainen pelasi KHL:ää kaudella 2018-19 Helsingin Jokerien riveissä 31 ottelun ajan ja iski näissä 17 tehopistettä. Lisäksi suomalaishyökkääjä pelasi HPK:n paidassa toissa syksynä kymmenen peliä ja iski kahdeksan tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga