Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-pelaajalla täysin uskomaton tilasto! – ”Voiko pitää paikkaansa?”

Edmonton Oilersin Connor McDavid.
AOP

Edmonton Oilers kohtaa tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa vieraissa Washington Capitalsin. Oilersin kannalta tilanne on tukala, sillä joukkue aloittaa vieraskiertueen, mutta Jay Woodcroftin valmentamalla joukkueella on kaksi tappiota alla. Vieraskiertue kestää kaiken kaikkiaan yhteensä neljä ottelua ja luvassa on ainakin kolme todella kovaa ottelua.

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista on GM Ken Hollandin kokoama ja Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers. Oilers on alkukaudesta ollut ailahteleva ja joukkue lähtee nyt ensimmäistä kertaa koko runkosarjan aikana pidemmälle vieraskiertueelle. Oilers pelaa itärannikolla neljä vierasottelua ja kohtaa Washington Capitalsin, Tampa Bay Lightningin, Carolina Hurricanesin sekä Florida Panthersin. Oilers on voittanut tällä kaudella toistaiseksi seitsemän ottelua ja viisi näistä tuli putkeen ennen tällä hetkellä käynnissä olevaa kahden ottelun mittaista tappioputkea.

Capitalsia vastaan Oilersin maalilla aloittaa kakkosmaalivahti Stuart Skinner. Tämä on kanadalaiselle huima mahdollisuus, sillä alkukaudesta ykkösmaalivahdiksi hankittu Jack Campbell on ajoittain ollut todella epävarma.

Vieraskiertueen ensimmäisessä ottelussa NHL:n pistepörssin kärkipaikkaa hallussaan pitävälle Connor McDavidille tulee täyteen uran 500. ottelu NHL:n runkosarjassa. McDavidin pistetahti on NHL-uran aikana ollut aivan karmaiseva. Ensimmäiseen 300 otteluun hyökkääjä teki vain 394 pistettä. Edelliseen 199 otteluun McDavid on tehnyt hurjat 328 pistettä ja kaikkiaan 722 tehopistettä ensimmäiseen 499 otteluun. Edellisen 199 ottelun pistetahti on ollut täysin käsittämätön ja jossain voidaankin kysyä, että voiko tahti pitää paikkaansa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL