Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Mielenkiintoinen näkemys! – Tässä on NHL:n suurin mestarisuosikki

Colorado Avalanchen pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:n runkosarjaa on takana neljä kokonaista viikkoa ja on hyvä hetki tarkastella, mitä vedonvälittäjät ajattelevat tämän hetken suosikeista. Kiekkofani.com otti selvää, mitkä ovat vedonvälittäjien suurimpia suosikkeja Stanley Cupin voittoon marraskuun alussa. Kertoimista löytyi varsin mielenkiintoisia joukkueita.

NHL:n runkosarjaa on takana reilut kymmenen kierrosta jokaista joukkuetta kohden. Alkukauden paras seura on ollut toistaiseksi Boston Bruins. Jim Montgomeryn valmennukseen astunut joukkue on hävinnyt alkaneella kaudella vain kaksi peliä, vaikka on kärsinyt isoista loukkaantumisista. Siitä huolimatta Bruinsia vedonvälittäjät eivät vielä arvosta mestarisuosikiksi vaan yhdeksi niistä. Bruinsia pidetään vasta kolmanneksi suurimpana suosikkina.

Vedonvälittäjien puolesta suurin mestarisuosikki on hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche. Tällä hetkellä, jos Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustamalle Avalanchelle lyö mestaruuden puolesta rahansa, saa ne takaisin kuusinkertaisena mikäli Avalanche onnistuu uusimaan mestaruutensa.

Kakkossuosikki tällä hetkellä on Bruce Cassidyn valmennukseen päätynyt Vegas Golden Knights. Golden Knights on aloittanut Bruinsin tavoin kauden tosi hyvin ja johtaa NHL:n läntistä konferenssia ennen Dallas Starsia. Golden Knightsin mestaruudella saa rahansa takaisin 11 kertaisesti.

Alkukauden vahvoista joukkueista Stars on todella alhaalla kertoimissa. Starsin mestaruudesta saa tällä hetkellä rahansa takaisin 26 kertaisesti. Pete DeBoerin valmennuksessa Stars on noussut aivan uusiin sfääreihin ja joukkue johtaa NHL:n läntisen konferenssin Keskistä divisioonaa ylivoimaisesti. Starsin edellä läntisen konferenssin joukkueista on viisi joukkuetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL