Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n supertähti saavuttaa huikean rajapyykin! – Kohtaa kautta aikain parhaan maalintekijän

Connor McDavid voitti NHL:n pistepörssin.
AOP

NHL:ssä viikko käynnistyy kolmen ottelun kierroksella tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. Tulessa on kaikkiaan kuusi joukkuetta ja yön yksi mielenkiintoisimmista pelataan kello 3.00 alkaen Washingtonissa. Capitals isännöi Edmonton Oilersia, jolla on takanaan karmaiseva tappio NHL:n yhdelle parhaimmista joukkueista eli Dallas Starsille. Kummankin joukkueen alkukausi on ollut voitollinen, mutta pelaamisessa on silti vielä hurjasti petrattavaa.

NHL:n viides peliviikko käynnistyy kolmen ottelun voimin. Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa paikallinen Washington Capitals isännöi Connor McDavidin edustamaa Edmonton Oilersia. Oilers hakee paluuta voittojen tielle, kun joukkue taipui ennen vieraskiertuettaan lauantain iltapäiväpelissä Dallas Starsille kotiyleisönsä edessä 6-2 -lukemin. Capitalsilla on ennen viikon ensimmäistä otteluaan jo neljä tappiota putkessa ja Oilersilla kaksi.

Ottelu Washingtonissa on mielenkiintoinen, sillä matsissa kohtaavat kautta aikain paras maalintekijä jääkiekossa ja NHL:ssä eli Capitalsin venäläiskapteeni Alexander Ovechkin ja Oilersin kanadalaiskapteeni McDavid. Ottelu on McDavidille NHL-uran 500.

McDavid on tehnyt urallaan 722 tehopistettä 499 otteluun runkosarjassa ja näistä 251 on maaleja. McDavid on historian viidenneksi tehokkain pelaaja, joka on tehnyt pisteitä uransa ensimmäiseen 500 peliin. Aktiivipelaajista Ovechkin teki 633 tehopistettä ja Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby 706 tehopistettä. Neljänneksi eniten pisteitä ensimmäiseen 500 otteluun NHL:ssä on tehnyt Oilersin entinen suomalaishyökkääjä Jari Kurri. Kurri takoi 730 tehopistettä tähän ottelumäärään mennessä.

Ennen kierroksen ottelua McDavid johtaa koko NHL:n pistepörssiä 12 pelatun ottelun jälkeen. Kanadalainen on aloittanut kauden vaatimattomalla maali per ottelu tahdilla ja on iskenyt 25 tehopistettä ensimmäiseen 12 otteluun.

Urallaan McDavid on kohdannut Ovechkinin yhdeksän kertaa ja näissä peleissä on syntynyt 13 tehopistettä, kun taas venäläinen on tehnyt yhdeksän pistettä näihin otteluihin. Oilers on kerännyt otteluista neljä voittoa ja yhdeksän pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL