Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NY Rangersilta väkevä alku kauteen! – ”On hienoa aloittaa näin”

New York Rangersin Mika Zibanejad
AOP

Viime kaudella NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa kohdanneet New York Rangers ja Tampa Bay Lightning pistivät NHL-kauden myös Pohjois-Amerikassa käyntiin. Madison Square Gardenissa nähtiin todella vauhdikas ottelu, jossa kotijoukkue oli käytännössä koko pelin edellä. 

Gerard Gallantin valmentama ja Kaapo Kakon edustama New York Rangers avasi NHL-kautensa upealla voitolla. Rangers kaatoi kauden ensimmäisessä pelissään Tampa Bay Lightningin 3-1 -lukemin ja makseli samalla kalavelkoja viime kevään pudotuspelisarjasta. Lightning oli NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa parempi voitoin 4-2.

Rangersilta voiton pääarkkitehtina toimi ruotsalaissentteri Mika Zibanejad, joka pelasi kokonaisuudessaan huikean ottelun. Zibanejad onnistui ottelussa kahdesti maalinteossa, kun ensin ruotsalainen painoi alivoimalla toisen erän alussa kotijoukkueen edelle ja niittasi ylivoimalla päätöserässä 2-1 -voittomaalin. Rangersin kolmannesta maalista vastasi Barclay Goodrow kolmannen erän puolivälissä. Lightningin ainokaisen iski Steven Stamkos toisessa erässä kahden miehen ylivoimalla.

– Tampa on todella kova joukkue. Me tiedämme heidän metkut erinomaisesti viime kaudelta. Mutta nyt on uusi kausi ja on hienoa aloittaa näin, kommentoi Zibanejad.

Rangersin maalilla Igor Shesterkin oli erinomainen ja torjui yhteensä 25 kertaa. Venäläinen ei ole urallaan kertaakaan hävinnyt Lightningille runkosarjassa vaan on voittanut kaikki neljä peliään. Andrei Vasilevskiy piti Lightningia ottelussa mukana, mutta ei mahtanut maaleille mitään. Venäläiselle supertähdelle kirjattiin 36 torjuntaa

Kotijoukkue sai jobinpostia heti ottelun avauserässä, kun joukkueen venäläislupaus Vitali Kravtsov joutui jättämään pelin kesken ylävartalovamman takia. Venäläinen jäi Victor Hedmanin taklauksen alle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL