Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tähtisentterit ovat saaneet tukea – New Jersey Devils on matkalla pudotuspeleihin!

Jack Hughes jatkaa pitkään Devilsissä.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy tällä viikolla ja on aika käydä loput NHL-joukkueiden ennakot läpi ennen pelien käynnistymistä. New Jersey Devils on tehnyt pitkään hyvää työtä varaamisen kanssa ja nyt joukkueella alkaa kokoonpano näyttämään vihdoinkin siltä, että menestystä on syytä odottaa.

New Jersey Devilsin GM:nä jo parin edellisen kauden ajan toiminut Tom Fitzgerald on tehnyt loistavaa työtä joukkueen kanssa. Viime kesänä Fitzgerald sai palkattua Lindy Ruffin valmentamaan joukkueeseen lisää hyökkäysvoimaa sekä monipuolistamaan puolustusta. Mikäli tulevalla kaudella ei tapahdu nousua kohti NHL:n pudotuspelejä, niin Ruffin päivät Devilsin päävalmentajana saattavat olla luetut.

Devilsin hyökkäys rakentuu nyt ja pitkälle tulevaisuudessakin vahvan keskikaistan varaan. Jack Hughes oli viime kaudella jo piste per peli pelaaja ja Nico Hischier teki antoisaa taustatyötä kakkossentterinä. Kumpikin vaan kärsivät loukkaantumisista, mikä vaikeuttaa merkittävästi kokonaisvaltaista tekemistä. GM Fitzgerald onnistui kesällä tekemään vuoden mittaisen jatkosopimuksen tykkikauden pelanneen Jesper Brattin kanssa sekä hankkimaan tshekkilaituri Ondrej Palatin edullisella viiden vuoden sopimuksella. Palat voitti kaksi Stanley Cupia Tampa Bay Lightningissa ja jäi vapaille markkinoille viime kauden jälkeen. Lisäksi joukkue vahvisti syvyyttä hyökkäyksessä hankkimalla Pavel Zachalla Erik Haulan kolmoskentän keskelle. Tämä tarkoittaa sitä, että laatua löytyy joukkueessa jokaiseen kenttään.

Dougie Hamiltonilta odotetaan enemmän – Kuka on joukkueen ykkösmaalivahti?

Devilsin puolustuksesta on rakennettu määrätietoisesti tosi modernia. Joukkueen jokaisesta pakkiparista löytyy kiekonliikuttamistaitoa sekä kykyä nostaa jalalla pelivälinettä paineen alta pois. Tässä on tietyt ongelmat, mutta mikäli Devilsin peli toimii, niin joukkueen ottelut ovat varmasti viihdyttäviä. Joukkueen ykköspuolustaja on Dougie Hamilton, joka saapui organisaatioon viime kesänä seitsemän vuoden sopimuksella. Kanadalaisen tähtipuolustajan ura ei Devilsissä käynnistynyt odotuksien mukaan, joten tällä kaudella pelaajalta odotetaan lisää.

Joukkueen maalivahtitilanne on täysin avoin. Devils lähtee kauteen kahden kysymysmerkin kanssa, kun Mackenzie Blackwoodilta odotetaan paluuta parhaalle tasolleen ja Vitek Vanecekin uskotaan olevan kova kilpailija. Washington Capitalsista Devilsiin saapunut Vanecek kirjoitti kolmen vuoden mittaisen sopimuksen ja on pidemmän päälle joukkueen maalivahteja, kun taas Blackwood, joka aloittaa uransa toisen sopimuksensa viimeisen kauden. Joukkueen maalivahdit käyvät rehdin kilpailun ykkösmaalivahdin paikasta.

Devilsin syvyyskartta

Ondrej Palat – Jack Hughes – Jesper Bratt
Tomas Tatar – Nico Hischier – Alexander Holtz
Yegor Sharangovich – Erik Haula – Dawson Mercer
Miles Wood – Michael McLeod – Nathan Bastian

Ryan Graves – Dougie Hamilton
Jonas Siegenthaler – Damon Severson
Brendan Smith – John Marino
Simon Nemec

Mackenzie Blackwood
Vitek Vanecek

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL