Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kaapo Kakolta odotettavissa tykkikausi? – New York Rangers matkalle kohti Stanley Cupia

New York Rangers juhlii maalia.
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy tällä viikolla ja on aika käydä loput NHL-joukkueiden ennakot läpi ennen pelien käynnistymistä. New York Rangers on yksi sarjan mielenkiintoisimmista joukkueista tällä kaudella. Viime kaudella joukkue hämmästytti pudotuspeleissä kaikki ja mikäli meno jatkuu samanlaisena on joukkueella mahdollisuudet mihin vain.

New York Rangersin GM Chris Drury on tehnyt loistavaa työtä organisaation kanssa. Drury on onnistunut tekemään hyviä sopimuksia ja nyt loistavasti varanneen organisaation kasvatustyö alkaa tuottaa tulosta. Viime kausi oli ensimmäinen Gerard Gallantille joukkueen päävalmentajana. Runkosarja oli Rangersilta ailahtelevaa pelaamista, mutta pudotuspeleissä joukkue sai juonenpäästä kiinni ja eteni aina NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin saakka. Tällä kaudella mahdollisuus on aina Stanley Cupiin olemassa.

Rangersin hyökkäyksen jalokivi on venäläishyökkääjä Artemi Panarin. Panarin on joukkueen selkeä ykköshyökkääjä, mutta tukea tulee myös Mika Zibanejadilta ja Chris Kreiderilta. Joukkueen kakkossentterin kohdalla tapahtui muutos kesällä, kun Ryan Strome lähti vapaiden markkinoiden kautta Anaheim Ducksiin ja Rangers teki pitkän sopimuksen Carolina Hurricanesia edustaneen Vincent Trocheckin kanssa. Kärkipelaajista hyökkäyksen osalta Rangersin menestyminen ei siis jää kiinni. Mikäli joukkue haluaa voittaa mestaruuden, niin Kaapo Kakolta, Vitali Kravtsovilta, Alexis Lafrenierelta ja Filip Chytililtä odotetaan vielä nousua seuraavalle tasolle.

Alakerrasta löytyy eliittipelaajia vaikka muille jakaa

Rangersin puolustus on hyvissä kantimissa. Joukkueen selkeä ykköspuolustaja on urallaan jo kertaalleen Norris Trophyn voittoa juhlinut Adam Fox. Fox pystyy pelaamaan kaikkia mahdollisia pelitilanteita, mutta on loogisestikin vahvin hyökkäyspäässä ja kiekollisessa pelissä. Foxin ympärillä on laatupuolustajia kuten Ryan Lindgren, K’Andre Miller ja Braden Schneider, jotka ovat kaikki edelleen nuoria pelaajia. Nämä luovat pitkään rungon koko organisaatiolle.

Joukkueen ykkösmaalivahtina toimi pitkään ruotsalaislegenda Henrik Lundqvist. Pitkään ei Lundqvistin perään tarvinnut Manhattanilla haikailla, sillä venäläismaalivahti Igor Shesterkin nappasi ykkösmaalivahdin paikan tyylikkäästi itselleen. Viimeisen reilun kauden ajan venäläinen on ollut sarjan parhaita maalivahteja ja viime kaudella kaappiin lyötiin parhaalle maalivahdille jaettava Vezina Trophy. Shesterkinille lepovuoroja antaa slovakialaisveteraani Jaroslav Halak, joka on ollut jo useamman vuoden erinomainen kakkosmaalivahti NHL:ssä.

Rangersin syvyyskartta

Chris Kreider – Mika Zibanejad – Kaapo Kakko
Artemi Panarin – Vincent Trocheck – Vitali Kravtsov
Alexis Lafreniere – Filip Chytil – Barclay Goodrow
Samuel Blais – Ryan Carpenter – Ryan Reaves

Ryan Lindgren – Adam Fox
K’Andre Miller – Jacob Trouba
Zac Jones – Braden Schneider
Libor Hajek

Igor Shesterkin
Jaroslav Halak

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL