Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Montrealille kova takaisku – Suomalaishyökkääjä sivuun kauden avauksesta!

Joel Armia Montreal Canadiens
AOP

Kanadalaisorganisaatio Montreal Canadiens lähtee mielenkiintoisesta tilanteesta kauteen. Joukkueessa on tapahtunut paljon muutoksia ja juuri runkosarjan alkua organisaatio menetti yhden tärkeistä pelaajistaan sairastuvalle, mutta tärkeä kanadalaishyökkääjä on pelikunnossa.

Martin St. Louisin valmentama Montreal Canadiens aloittaa kautensa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Toronto Maple Leafsia vastaan. Joukkue pääsee suhteellisen hyvästä tilanteesta kauteen, sillä joukkue on kauttaaltaan terve ja organisaatiossa on hyvä meininki päällä.

Ainut murhe kauden alla on se, että joukkueen suomalaishyökkääjä Joel Armia ei ole pelikunnossa torstaisessa pelissä. Armia on urallaan pelannut 396 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 139 tehopistettä. Neljällä Canadiensia edustamallaan kaudella Armia on pelannut yhteensä 216 ottelua ja tehnyt 81 tehopistettä.

Canadiensin osalta kuului myös iloisempia uutisia, kun harjoituskaudella pienistä loukkaantumisista kärsinyt kapteeni Nick Suzuki on oletettavasti pelikunnossa kauden avauksessa. Suzuki on pelannut urallaan toistaiseksi 209 ottelua NHL:ssä ja tehnyt näihin 143 tehopistettä. Tehotilasto on 49 maalia pakkasella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL