Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Calgaryn huippuhankinta onnessaan uudesta sopimuksesta – ”Täällä on voittamisen kulttuuria”

Calgary Flamesin MacKenzie Weegar.
AOP

Calgary Flames teki kovan kiinnityksen puolustukseensa, kun MacKenzie Weegar teki pitkän jatkosopimuksen organisaation kanssa. Weegar saapui Flamesiin kesällä isossa pelaajakaupassa ja pelaa näillä näkymin yhdeksän seuraavaa vuotta Flamesin paidassa. Weegar oli syystäkin onnellinen uudesta sopimuksesta.

28-vuotias oikealta laukova kanadalaispuolustaja MacKenzie Weegar oli aikoinaan Florida Panthersin seitsemännen kierroksen NHL-varaus. Panthers poimi puolustajan kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. Sieltä Weegar on kulkenut todella pitkän matkan kohti NHL:n huippua ja nyt pelaajalla on käsissään pitkä jatkosopimus.

– Tämä on tosi jännää. Tämä on ollut tosi tunteellinen päivä, kun muistan koko matkaani tähän pisteeseen saakka, kommentoi Weegar.

Weegar pelasi varatuksi tulemisen jälkeen vielä kauden QMJHL:ssä Halifax Mooseheadsin riveissä ja siirtyi sieltä AHL:n San Antonio Rampagen riveihin kaudeksi 2014-15. Samaisella kaudella puolustaja pelasi myös ECHL:ää. Kauden 2015-16 puolustaja vietti AHL:ssä Portland Piratesin joukkueessa ja viimein kaudella 2016-17 Weegar teki Panthersissa NHL-debyytin. Tuo kausi meni vielä pääsääntöisesti AHL:ssä Springfield Thunderbirdsin riveissä, mutta kaudesta 2017-18 eteenpäin puolustaja vakiinnutti paikkansa kirkkaissa valoissa.

Panthers on kahden viimeisen kauden ajan ollut yksi sarjan parhaista joukkueista. Joukkueella on kuitenkin yhtä paljon pudotuspelisarjojen voittoja kuin Flamesilla, johon Weegar siirtyi. Kumpikin joukkue eteni viime kaudella toiselle kierrokselle, mutta lähdöt tulivat neljässä sekä viidessä pelissä.

Flamesin Weegar näkee organisaationa, joka voi menestyä nyt ja myöhemminkin.

– Monet kaverit jotka pelaavat täällä ovat voittaneet urallaan ja minä haluan voittaa nyt. Täällä on voittamisen kulttuuria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL