Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

NHL-seuralle järisyttäviä uutisia – Supertärkeä pelaaja loukkaantui ikävästi!

Ottawa Senatorsin maalivahti Cam Talbot
AOP

NHL:ssä kovin odotuksin kauteen lähtevä kanadalaisorganisaatio Ottawa Senators on saanut karmaisevia uutisia. Senatorsin ykkösmaalivahdiksi hankittu kanadalaisveteraani on loukkaantunut eikä pysty torjumaan joukkueen maalilla runkosarjan alussa. Paluu ajankohta on vielä epäselvä, mutta toipumiseen tulee menemään aikaa.

Ottawa Senatorsin 35-vuotias kanadalaismaalivahti Cam Talbot on loukkaantunut. Kesällä Minnesota Wildin riveistä Senatorsiin vaihdossa ruotsalaismaalivahti Filip Gustavssoniin siirtynyt Talbot kärsii ylävartalovammasta, joka pitää NHL-veteraanin yli kuukauden päivät sivussa. Kanadalaisen odotettu toipumisaika on noin 5-7 viikkoa. Talbot pelasi viime kaudella 49 ottelussa Wildin maalilla ja torjui 32 voittoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen ruotsalaismaalivahti Anton Forsberg tulee saamaan paljon peliaikaa alkukaudesta. Viime kaudella Forsberg pelasi yhteensä 46 ottelussa Senatorsin maalilla ja torjui 22 voittoa torjuntaprosentilla 91,7.

Senators hankki myös välittömästi kakkosmaalivahdin, kun joukkue poimi ruotsalaisveteraani Magnus Hellbergin NHL:n siirtolistalta. Hellberg teki täksi kaudeksi sopimuksen Seattle Krakenin kanssa, mutta Kraken lähetti maalivahdin AHL:n kesken harjoitusleirin. Isokokoinen ruotsalainen on torjunut urallaan viidessä NHL-ottelussa edustaen Nashville Predatorsia, Detroit Red Wingsiä ja New York Rangersia aiemmin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL