Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Legendaarisen NHL-pelaajan poika jättää Pohjois-Amerikan taakseen! – Suuntana odotettu maa

Ryan MacInnis vaihtaa Pohjois-Amerikan DEL-liigaan.
AOP

NHL:ssä hurjan uran pelanneen puolustaja Al MacInnisin poika Ryan MacInnis suuntaa Pohjois-Amerikasta Eurooppaan. MacInnisin ura ei ottanut Pohjois-Amerikassa missään vaiheessa tuulta purjeisiin, vaikka odotuksia pelaajaa olikin rutkasti.

St. Louisista, Montanan osavaltion kaupungista kotoisin oleva 26-vuotias yhdysvaltalaissentteri Ryan MacInnis siirtyy Eurooppaan. MacInnis on tehnyt vuoden kestävän sopimuksen DEL-liigan Adler Mannheimin kanssa.

193 senttiä pitkä MacInnis on Arizona Coyotesin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Coyotes poimi hurjia tehoja juniorisarjoissa tehneen kahdensuunnan sentterin numerolla 43. MacKinnis pelasi kaudet 2013-16 OHL:ssä Kitchener Rangersin riveissä ja iski yhteensä 192 otteluun 180 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan hyökkääjä paukutti 81 pistettä 59 otteluun toimiessaan Rangersin kapteenina.

Ammattilaisura käynnistyi keväällä 2016 Springfield Falconsin riveissä AHL:ssä ennen kautta 2016-17 jolloin MacInnis pelasi Coyotesin farmijoukkue Tucson Roadrunnersissa. NHL-debyytin MacInnis teki kaudella 2019-20 Columbus Blue Jacketsissa. Tuolloin keskushyökkääjälle kertyi kymmenen ottelua ja näissä syntyi yksi syöttöpiste. MacInnis pääsi pelaamaan NHL:ssä yhteensä kolmella eri kaudella, mutta ei 27 ottelussa tehnyt yhtäkään maalia.

Viime kaudella MacInnis edusti Buffalo Sabresin organisaatiota. NHL:ssä pelejä kertyi yksi, mutta AHL:ssä Rochester Americansin riveissä 49 otteluun syntyi 27 tehopistettä. Yhdysvaltalainen oli joukkueensa 11. paras pistemies. Vertailuna toisiin pelaajiin, niin Sabresin ykköskierroksen varaus, kanadalaishyökkääjä Jack Quinn paukutti 45 otteluun 26 maalia.

Adlerin joukkuetta valmentaa Torontossa syntynyt Bill Stewart, joka on jo pitkään toiminut valmentajana Euroopassa. Adlerin joukkueessa nimimiehinä pelaavat muun muassa Nigel Dawes, Mattias Plachta, Borna Rendulic, Joonas Lehtivuori ja Korbinian Holzer.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL