Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä kanadalaisorganisaatio kiinnitti ykkösmaalivahtinsa – ”Loistava sopimus!”

Montreal Canadiens teki jatkosopimuksen Jake Allenin kanssa.
AOP

NHL:ssä Montreal Canadiens on tehnyt odotetun siirron, kun joukkue on antanut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jake Allenille. Allen tulee alkavalla kaudella kantamaan isoa vastuuta Canadiensin maalilla, sillä kanadalainen on joukkueen kahdesta pelaavasta maalivahdista parempi vaihtoehto. Canadiensin oikea ykkösmaalivahti eli Carey Price on suurella todennäköisyydellä koko kauden jälleen sivussa.

Montreal Canadiens on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen maalivahti Jake Allenin kanssa. 32-vuotias Allen on urallaan tienannut yli 25 miljoonaa dollaria tähän mennessä. Tulevan sopimuksen arvo kautta kohden on 3,85 miljoonaa dollaria. Ensimmäisen kauden aikana Allen saa allekirjoitusbonusta 500 tuhatta dollaria ja toisella kaudella miljoona dollaria allekirjoitusbonusta. Alkavalla kaudella Allenilla on voimassaoleva sopimus, jolla kanadalainen tienaa 3,75 miljoonaa dollaria.

Allen on Stanley Cup -voittaja keväältä 2019 St. Louis Bluesin riveistä. Kanadalainen toimi Jordan Binningtonin kakkosmaalivahtina, kun Blues marssi Stanley Cupiin kaatamalla Boston Bruinsin finaaleissa seitsemässä pelissä. Frederictonin kaupungista, New Brunswickin provinssista kotoisin oleva Allen on Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2008 NHL:n varaustilaisuudesta. Blues varasi Allenin 34. vuorolla. Urallaan maalivahti on edustanut vain Canadiensia ja Bluesia. Yhdeksän NHL:ssä vietetyn kauden aikana maalivahti on aloittanut 333 ottelua ja voittanut näistä 168. Uransa parhaalla kaudella maalivahti on torjunut 33 voittoa ja se tapahtui kaudella 2016-17.

Alkavalla kaudella Allen tulee pelaamaan paljon, sillä Carey Price on suurella todennäköisyydellä koko kauden sivussa ja joukkueen kakkosmaalivahtina pelaa Sam Montembeault.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL