Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti vieläkin ilman sopimusta – ”Palkka tulee olemaan hurja!”

Dallas Starsin Jason Robertson odottaa vieläkin uutta sopimusta.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspeleihin yltänyt Dallas Stars on vieläkin kinkkisessä paikassa. Viime kauden jäljiltä joukkueessa oli kaksi pelaajaa rajoitettuina vapaina agentteina ja toisen kanssa sopimus on jo maalissa. Toiselta sopimus vielä uupuu ja sitä ei olla saatu valmiiksi, vaikka NHL-kauden alkuun Starsin osalta on enää aikaa parisen viikkoa.

NHL:ssä Dallas Starsin GM Jim Nill alkaa olla tukalassa paikassa. Nill on jo pitkään neuvotellut jatkosopimuksesta joukkueen supertähti Jason Robertsonin kanssa, mutta tuloksetta. Tällä hetkellä joukkue ja pelaaja ovat hyvissä asemissa neuvottelujen suhteen, mutta mitä ilmeisimmin kyse on sopimuksen kestosta, mikä tökkii. Stars luonnollisesti haluaa tähtihyökkääjänsä pitkään sopimukseen, mutta rahasumma yhtä kautta kohden voi nousta Starsin silmissä liian suureksi.

Todennäköisesti Robertsonin uusi sopimus tulee olemaan kahdeksan vuoden mittainen ja arvoltaan 8,75 miljoonaa dollaria kaudesta, joten palkka tulee olemaan hurja!

Kesällä aiemmin nuorista hyökkääjistä Robert Thomas, Tim Stutzle, Tage Thompson ja Jordan Kyrou ovat tehneet hurjia lappuja, joihin Robertsoninkin uusi sopimus vertautuu. Robertsonilla on takanaan hurja kausi NHL:ssä, kun maaleja syntyi yli 40 ja tehopisteitä 79 kappaletta 74 otteluun.

23-vuotias vasemmalta laukova Robertson on kotoisin Northvillen kaupungista, Michiganista. Stars varasi vahvan laitahyökkääjän kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella. Samaisessa varaustilaisuudessa Stars poimi Miro Heiskasen ja Jake Oettingerin ykköskierroksella. Urallaan 188 senttinen laitahyökkääjä on tehnyt 128 otteluun 125 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL