Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähtiä sisältävä joukkue hankki kokemusta

Carolina Hurricanes kiinnitti Calvin de Haanin.
AOP

Lukuisia suomalaiskiekkoilijoita sisältävä Carolina Hurricanes on vahvistanut puolustustaan merkittävästi. Puolustukseen joukkue on hankkinut lisää syvyyttä kokeneen pelaajan muodossa, kun organisaatiota urallaan myös aiemmin edustanut kanadalaispelaaja sai vuoden mittaisen sopimuksen.

Carolina Hurricanes on vahvistanut ennestään vahvaa puolustustaan kokeneella kanadalaispuolustaja Calvin De Haanilla. De Haan saapui Hurricanesin harjoitusleirille koeaikasopimuksella, joka poiki lopulta varsinaisen vuoden mittaisen sopimuksen, jonka arvo on 850 tuhatta dollaria.

Carpin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva 31-vuotias vasemmalta laukova puolustaja on New York Islandersin ykköskierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi puolustajan koko varaustilaisuuden 12. pelaajana.

De Haan on uransa aikana edustanut aiemmin Hurricanesin lisäksi kahta muutakin organisaatiota, sillä Islandersista puolustaja siirtyi kaudeksi 2018-19 Hurricanesin riveihin ja viimeiset kolme kautta kanadalainen on pelannut Chicago Blackhawksissa. Urallaan De Haan on pelannut NHL:ssä yhteensä 520 ottelua ja on iskenyt näissä 119 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Islandersin riveissä puolustaja on tehnyt 25 tehopistettä.

– Me tiesimme tietysti De Haanin hänen edelliseltä visiitiltään Hurricanesissa. Pidimme siitä, mitä hän esitti leirillä ja koimme tässä olevan eriomainen mahdollisuus vahvistaa puolustuksemme syvyyttä, kommentoi GM Don Waddell NHL.comin haastattelussa.

De Haan tulee olemaan Hurricanesissa puhdas syvyyspuolustaja, joka pelaa maksimissaan 50 ottelua runkosarjassa. Hurricanesin puolustuksessa kaksi kärkiparia on täynnä ja kolmosparista De Haan käy taistelua Dylan Coghlanin sekä Jalen Chatfieldin kanssa. Myös Ethan Bear on mukana keskusteluissa, mutta Bear on pyörinyt viimeisen vuoden erilaisissa pelaajakauppahuhuissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL