Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

San Jose Sharks teki sen! – NHL-veteraanille sopimus

San Jose Sharks tuulettaa maalia. Ensimmäisenä puolustaja Scott Harrington.
AOP

NHL-kautensa Euroopasta kahdella ottelulla Nashville Predatorsia vastaan aloittava San Jose Sharks on tehnyt mielenkiintoisen sopimuksen. Joukkue antoi pitkän linjan NHL-pelaajalle sopimuksen harjoitusleirin kautta, joka tuo lisää leveyttä joukkueen kokoonpanoon. Tällä hetkellä päävalmentaja David Quinnilla on monipuolisempi kokoonpano käytettävissä kuin alkujaan oli tarkoitus.

San Jose Sharksin GM Mike Grier on antanut vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Scott Harringtonille. 29-vuotias pitkän linjan NHL-puolustaja tuli Sharksin harjoitusleirille koeaikasopimuksella, mutta ansaitsi näytöillään 750 tuhannen dollarin arvoisen sopimuksen ensi kaudeksi.

29-vuotias kanadalainen on syntynyt Ontarion provinssissa, Kingstonin kaupungissa. Vasemmalta laukova 188 senttinen Harrington on Pittsburgh Penguinsin kakkoskierroksen varaus kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudesta. Penguins käytti Harringtoniin vuoron 54.

NHL-uransa aikana Harrington on pelannut Penguinsissa, Toronto Maple Leafsissa ja viimeiseksi Columbus Blue Jacketsin riveissä. Otteluja on kertynyt tilille yhteensä 210 kappaletta ja näissä on syntynyt 38 tehopistettä. Viime kaudella NHL:ssä Harrington esiintyi seitsemässä ottelussa ja syötti yhden maalin. AHL:ssä puolustaja pelasi 50 kamppailua ja iski seitsemän tehopistettä Cleveland Monstersin riveissä.

Sharksin alakerrassa vasemmalta laukovia puolustajia riittää. Harringtonin kanssa peliajasta taistelevat varmasti kakkos-kolmosparin miehiksi kaavaillut Marc-Edouard Vlasic, Radim Simek ja Markus Nutivaara. Vasemmalta laukova Mario Ferraro tulee pelaamaan Erik Karlssonin kanssa ykkösparissa.

Sharks aloittaa NHL-kauden 2022-23 Euroopassa. Joukkue kohtaa ensi viikon perjantaina ja lauantaina pelattavissa otteluissa Nashville Predatorsin. Ottelut pelataan Sveitsissä ja Tshekissä. NHL-kauden alla on vielä mielenkiintoista nähdä saako Sharksin hyökkääjälegenda Joe Thornton vielä sopimusta organisaatioon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL