Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa täysi lauantairähinä – Helsingissä todella iso ottelu!

TPS HIFK playoffs 2022
AOP

Liigassa pelataan lauantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Liigassa on lauantaina tarjolla monta hienoa kamppailua ja kuusi seitsemästä matsista käynnistyy jo tuttuun tyyliin kello 17.00. Päivän viimeinen ottelu käynnistyy vasta arkipeleistä tuttuun kellonaikaan 18.30.

Lauantain Liiga-kierroksella riittää paljon mielenkiintoisia otteluita ja yksi mielenkiintoisimmista pelataan Helsingissä. Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK kohtaa viiden ottelun voittoputkessa olevan Turun Palloseuran. Jussi Ahokas on saanut TPS:n hyvään vireeseen alkukaudesta ja joukkue on pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen. Perjantaina HIFK taipui Hämeenlinnassa HPK:n vieraana, kun taas TPS haki Lappeenrannasta täyden pistepotin.

Toinen mielenkiintoinen ottelu pelataan Tampereella, kun Ilves isännöi HPK:ta. Ilves on lauantain kierrokselle tultaessa Liigan kärjessä tasapistein TPS:n kanssa. Kummallakin on 17 pistettä kerättynä. HPK on sarjassa neljäntenä tasapistein kolmantena olevan Rauman Lukon kanssa. Eroa Ilvekseen on neljä pistettä ja joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna. HPK katkaisi perjantaina kahden ottelun mittaisen tappioputken HIFK:n kustannuksella. Ilves on pelannut viimeksi keskiviikkona ja tuolloin KalPa oli kotikaukalossaan 7-4 -lukemin vahvempi.

Lahdessa pelataan myös mielenkiintoinen matsi, kun kahden ottelun tappioputkessa oleva Pelicans isännöi perjantaina Porin Ässiä vastaan kaatunutta Tampereen Tapparaa. Pelicansin alkukausi on ollut ailahteleva, mutta silti joukkue on esittänyt ajoittain hyvää jääkiekkoa. Tappara sen sijaan aloitti kauden tosi vahvasti, mutta tappiot HPK:lle ja Ilvekselle katkaisivat hyvän alun. Kolmesta edellisestä joukkue on kuitenkin napannut viisi pistettä kahdella voitolla sekä yhdellä tappiolla.

Liigan lauantain ottelut

17.00 HIFK vs. TPS
17.00 Ilves vs. HPK
17.00 Jukurit vs. Sport
17.00 JYP vs. KalPa
17.00 Pelicans vs. Tappara
17.00 SaiPa vs. Lukko
18.30 Ässät vs. KooKoo

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga