Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Hallitseva mestari jäi nollille – Pelicansilta mahtava voitto!

Lahden Pelicans juhlii maalia.
AOP

Liigassa nähtiin lukuisia nollapelejä lauantain kierroksella ja yksi niistä nähtiin Lahdessa. Lahdessa kauden nihkeästi aloittanut Pelicans aiheutti hallitsevalle Suomen mestarille jo toisen tappion putkeen. Tommi Niemelän valmentamat pussinokat onnistuivat nollaamaan Tampereen Tapparan, joka on tehnyt vain yhden maalin kahteen edelliseen peliin.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans otti jo kauden neljännen voittonsa Liigassa, kun kauden kahdeksannessa ottelussa Tampereen Tappara kaatui 3-0 -lukemin. Lauantain kotivoitolla katkesi myös kahden ottelun mittainen tappioputki, kun aiemmin tällä viikolla Pelicans taipui niukasti sekä Turun Palloseuralle, että Mikkelin Jukureille vieraissa. Tapparalle tappio oli jo toinen putkeen, kun perjantaina joukkue taipui kotiyleisön edessä 4-1 -lukemin Porin Ässille.

Pelicansilta maalinteossa ottelussa onnistuivat Sakke Hämäläinen avauserässä ja ykköskentän ulkomaalaisvahvistukset Lars Bryggman sekä Lukas Jasek päätöserässä. Kummankin ulkomaalaisen maalit syntyivät tyhjiin ottelun kolmen viimeisen minuutin aikana. Pelicansin maalilla tshekkimaalivahti Patrik Bartosak torjui ottelussa kauden ensimmäisen nollapelin. Bartosak otti ottelussa 23 koppia. Tapparan maalilla Vilho Heikkinen aloitti toisen pelin putkeen joukkueen maalilla. Torjuntoja Pelicansia vastaan kertyi 16 kappaletta, mutta päästettyjä maaleja vain yksi.

Voitolla Niemelän valmentama joukkue nousi jo seitsemänneksi. Pelicansilla on koossa kahdeksan ottelun jälkeen 13 tehopistettä. Jussi Tapolan valmentamalla Tapparalla on yhdeksään peliin 12 pistettä ja kirvesrinnat pitävät hallussaan yhdeksättä sijaa. Pelicans jatkaa Liiga-kauttaan KooKoon vieraana ensi viikolla. Tappara matkaa seuraavaksi Saksaan CHL:n alkulohkon toiseksi viimeiseen peliin Red Bull Munchenin vieraaksi. Ensi viikon perjantaina joukkue kohtaa Liigassa kotonaan Tampereen Ilveksen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga