Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Näytöt eivät riittäneet! – Nuori Liiga-tähti palaa kotimaan sarjaan kehittymään

Turun Palloseuran Mikael Pyyhtiä CHL-ottelussa. TPS
AOP

Columbus Blue Jacketsin harjoitusleirillä useampi pelaaja on tippunut pois ryhmästä torstaina. Blue Jackets suoritti ensimmäisen leikkauksen joukkueeseen ja monien pelaajien matka jatkuu AHL:n tai juniorisarjoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että yksi suomalaishyökkääjä siirtyy takaisin kohti kotimaista kiekkoliigaa.

Kahdella voitolla ja yhdellä jatkoaikatappiolla NHL:n harjoituskauden aloittanut GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on leikannut ensimmäisen kerran joukkuettaan. Kekäläinen on näyttänyt leirillä ovea yhdeksälle pelaajalle ja näihin sisältyy suomalaishyökkääjä Mikael Pyyhtiä. 21 vuotta joulukuussa täyttävä Pyyhtiä oli ensimmäistä kertaa mukana Blue Jacketsin harjoitusleirillä. Blue Jackets poimi taitavan hyökkääjän NHL:n varaustilaisuudessa kesällä 2020 neljännellä kierroksella.

Vahvan juniorileirin syyskuun alussa pelannut Turun Palloseuran laitahyökkääjä pääsi mukaan virallisella leirillä kokoonpanoon, mutta tulokset jäivät vaisuiksi. Pyyhtiä pelaa loppukauden TPS:n riveissä, jossa viime kaudella syntyi 56 otteluun 35 tehopistettä.

Blue Jacketsin leiriltä tippui myös viime kesän ykköskierroksen varaus, puolustajalupaus Denton Mateychuk, viime kesän kakkoskierroksen varaus Luca Del Bel Belluz ja vuoden takainen kolmoskierroksen varaus, puolustajalupaus Stanislav Svozil. Yhteensä kolmen pelaajan koeaikasopimus purettiin ja he saavat etsiä pelipaikkaa jostain muualta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga