Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

KooKoolle tärkeät pisteet! – Isomäessä hurja loppu

KooKoo juhlii maalia.
AOP

Lauantaina Liigassa pelattiin seitsemän ottelun mittainen kierros. Kuusi ensimmäistä kamppailua käynnistyivät jo viideltä, mutta Porissa kiekko tippui jäähän vasta puoli seitsemältä. Porissa nähtiin kuitenkin huikea ottelu Ässien ja Kouvolan KooKoon välillä.

Olli Salon valmentama Kouvolan KooKoo nappasi mahtavan vieraspelin päätteeksi arvokkaat kolme pistettä Porin Ässistä. KooKoo oli Isomäen jäähallissa parempi 3-1 -lukemin ja käänsi pelin nimiinsä kolmannen erän kahdella maalillaan. KooKoolle voitto oli kauden viides kahdeksaan peliin ja kouvolalaisryhmä on sarjan paras vierasjoukkue. Voitolla joukkue nousi Liigan sarjataulukossa neljännelle sijalle kolmen pisteen päähän sarjaa johtavasta Tampereen Ilveksestä.

Ottelussa maalinteossa onnistui kotijoukkueelta uransa ensimmäisellä Liiga-maalilla puolustaja Aleksi Heimosalmi heti ottelun kahdeksannella minuutilla. KooKoo tuli kuitenkin avauserässä puolustaja Charles-Edouard D’Astousin maalilla tasoihin. Vauhdikas toinen erä ei sisältänyt maaleja, mutta päätöserä sisälsi. Viimeisen 20 minuutin aikana vieraat onnistuivat kahdesti, kun erän puolivälin jälkeen slovenialaisjuniori Matic Török iski KooKoon johtoon ja Miska Siikonen ohjasi viimeisen minuutin ylivoimalla 3-1 -loppulukemat.

Oskari Setänen pelasi loistavan pelin vieraiden maalilla ja torjui voiton eteen yhteensä 21 kertaa. Setänen oli voitosta tosi iloinen C Moren haastattelussa ottelun jälkeen, mutta antoi myös kehuja kotiyleisölle ja vastustajalle.

– Oli kova vierasottelu. Vaikea peli ja Ässät tuli päälle alussa kuin yleinen syyttäjä. Me olimme aika helisemässä. Luojan kiitos, että kestettiin alun alivoima. Loppupeli me pelattiin todella tylyä ja fiksua jääkiekkoa. Upea meininki tämän illan pelissä. Porissa oli hyvä tunnelma ja täällä oli upea pelata.

Setänen oli ottelussa itsevarmuus.

– Todella hyvältä tuntui omakin pelaaminen. Jätkät pelasivat edessä tosi tiiviisti, niin heidän takanaan oli helppo pelata.

Ässien maalilla ruotsalaismaalivahti Niklas Rubin otti 25 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga