Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine kohti 50 maalin kautta! – Palaako Columbus Blue Jackets NHL:n pudotuspeleihin?

Patrik Laine harjoitusottelussa Columbus Blue Jackets
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Columbus Blue Jackets on kahdella edellisellä kaudella jäänyt NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle, mutta viime kaudella joukkue näytti jälleen, että parempaa olisi luvassa. Menneen kesän aikana joukkueeseen tuli merkittävä vahvistus, joka auttaa organisaatiota takaisin kohti menestyksen tietä.

GM Jarmo Kekäläinen teki merkittävän siirron menneenä kesänä, kun suomalaismanageri pääsi hankkimaan yhdysvaltalaislaitahyökkääjä Johnny Gaudreaun organisaation riveihin. Päävalmentaja Brad Larsenilla on kertaheitolla vahvempi joukkue peluutettavaksi ensi kaudella. Sitä auttaa myös merkittävästi se, että nuoret keskushyökkääjät ovat taas hieman valmiimpia NHL-otteluihin.

Blue Jacketsin hyökkäyksestä löytyy nyt kaksi ehdotonta tähtipelaajaa, kun Patrik Laine sai Gaudreaun kaveriksi ykköskenttään. Mikäli tähtilaitureilla klikkaa, niin Laine voi hyvinkin laukoa yli 50 maalia tulevalla kaudella. Kahden taitavan hyökkääjän taustalla on kokeneet Jakub Voracek ja Gustav Nyguist tuomassa taustatukea. Keskikaista herättää edelleen suurimman kysymyksen, mutta nuori Cole Sillinger vietti jo koko viime kauden NHL:ssä ja kanadalaishyökkääjä Kent Johnson tekee tuloaan. Boone Jenner ja Jack Roslovic ovat auringonvarmoja kakkos-kolmoskentän pelaajia keskikaistalle.

Zach Werenski syö minuutteja, Elvis Merzlikins torjuu kiekkoja

Blue Jacketsin puolustus on edelleen kauhean nuori, mutta sieltä löytyy paljon kehityskelpoista pelaajaa. Ykköspakki on tietenkin Zach Werenski, joka saa peliaikaa niin paljon, kun jaksaa pelata. Viime kaudeksi joukkueeseen siirtynyt Adam Boqvist on sellainen puolustajalta, jolta odotetaan nousua kohti isoja peliminuutteja. Vladislav Gavrikov ja kesällä isolla rahalla hankittu Erik Gudbranson tulevat pelaamaan paljon puolustusalueen aloituksia.

Maalivahtiosastolla nähdään tälläkin kaudella kaksi vahvaa miestä. Elvis Merzlikins on ykkösmaalivahti puhtaasti sopimuksensa ja taitotasonsa ansiosta, mutta mikäli Joonas Korpisalo on tervehtynyt lonkkavammastaan hyvin, niin suomalainen tulee olemaan pätevä kakkosmaalivahti. Korpisalolla käynnistynee uran viimeinen kausi sinitakeissa.

Blue Jacketsin syvyyskartta

Patrik Laine – Kent Johnson – Johnny Gaudreau
Gustav Nyguist – Boone Jenner – Jakub Voracek
Sean Kuraly – Cole Sillinger – Jack Roslovic
Eric Robinson – Justin Danforth – Mathieu Olivier
Yegor Chinakhov

Zach Werenski – Andrew Peeke
Vladislav Gavrikov – Adam Boqvist
Jake Bean – Erik Gudbranson
Nick Blankenburg

Elvis Merzlikins
Joonas Korpisalo

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL