Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Huippulupaavalle maalivahdille hurja jatkosopimus NHL:ssä – ”Olemme innoissamme…”

Florida Panthers ja Spencer Knight venyttää.
AOP

Florida Panthersin huippulupaava yhdysvaltalaismaalivahti on tehnyt jatkosopimuksen organisaation kanssa. Jatkosopimus on tehty vuosi etukäteen, jotta lapun sai vielä normaalia halvemmalla. Ensi kauden aikana sopimus saattaa muuttua entistä paremmaksi mikäli nuoren maalivahdin otteet paranevat viime kautisesta.

Florida Panthers on tehnyt hieman yllättäen jo nyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaislupaus Spencer Knightin kanssa. Knight torjui viime kaudella ensimmäistä kertaa koko kauden urallaan NHL-joukkueen mukana, mutta toimi loistavasti torjuneen Sergei Bobrovskyn kakkosmaalivahtina.

Knightin sopimuksen arvo on 13,5 miljoonaa dollaria kolmelta kaudelta, eli yhdysvaltalainen tienaa kaudesta 4,5 miljoonaa dollaria. Kaudesta 2023-24 alkaen Panthers maksaa kahdelle maalivahdille yhteensä 14,5 miljoonaa dollaria.

Maalivahtien sopimukset päättyvät samana keväänä, joten tuolloin yhdysvaltalaiselle, joka on rajoitettu vapaa agentti on helpompi tehdä uusi sopimus, kun Bobrovskyn sopimuksesta aukeaa palkkatilaa käytettäväksi.

– Tämän jatkosopimuksen myötä olemme innoissamme nykyhetkestä ja tulevaisuudesta Panthersin maalivahtipelin suhteen, kommentoi GM Bill Zito.

Knight on kotoisin Darienin kaupungista Connecticutin osavaltiosta. Vuonna 2001 syntynyt maalivahti on Panthersin ykköskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Knight poimittiin organisaatioon vuorolla 13. 191 senttiä pitkä maalivahti on torjunut kahden kahden ajan NHL:ssä yhteensä 36 ottelussa ja näistä on 23 päättynyt voittoon. Pudotuspeleistä kokemusta on kahden ottelun ajan toissa kaudelta ja näistä tuloksena on yksi voitto.

Talvella 2021 Knight torjui Yhdysvaltain alle 20-vuotiaiden maajoukkueen maailmanmestaruuteen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL