Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Miro Heiskanen ottaa vallan Dallas Starsissa – Uudistuneella peli-ilmeellä kohti Stanley Cup -jahtia?

Anton Khudobin ja Esa Lindell Starsin maalilla.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Dallas Stars palasi vuoden tauon jälkeen NHL:n pudotuspeleihin viime kaudella ja tippui lopulta ensimmäisellä kierroksella seitsemän pelin jälkeen Calgary Flamesille. Tälle kaudelle joukkue on kokenut muutoksia, jotka saattaa tehdä Starsista paljon aiempaa vaarallisemman joukkueen.

Dallas Starsin GM Jim Nill sai kesällä vuoden mittaisen jatkosopimuksen omistaja Tom Gaglardilta. Nillin sopimus jatkuu aina kevääseen 2024 saakka, eli nyt kanadalaisella on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Menneenä kesänä Nill palkkasi uudeksi päävalmentajaksi Vegas Golden Knightsista potkut saaneen Pete DeBoerin, joka on oiva valinta tämän hetken Starsiin. DeBoer vapauttaa Starsin hyökkäyspelaamista, mikä on ollut viime kausina ongelma.

Viimeisen kahden kauden ajan Starsin ykköskenttä Roope Hintzin, Joe Pavelskin ja Jason Robertsonin johdolla on ollut koko organisaatiota kantava voima. Kenttä on ollut parhaimmillaan yksi NHL:n parhaista. Starsin menestys ei ole jäänyt ykköskentän panoksesta kiinni, mutta voittaminen helpottuisi mikäli 9,85 miljoonan kausipalkalla pelaava Tyler Seguin pystyisi nousemaan vielä lähelle sitä tasoa, mitä hyökkääjältä nähtiin kausina jonka pohjilta pitkä jatkosopimus tehtiin. Uusi mielenkiintoinen pelaaja Starsin hyökkäyksessä on Florida Panthersista vapaana pelaajana saapunut Mason Marchment. Marchment sai ison sopimuksen, joten näytettävää ainakin voimahyökkääjällä piisaa.

Miro Heiskanen puolustuksen johtohahmo, Jake Oettinger nousee Vezina-keskusteluun?

John Klingbergin lähdettyä vapaiden markkinoiden kautta Anaheim Ducksiin nousee joukkueen kirkkaaksi ykköspuolustajaksi Suomen Miro Heiskanen. Heiskanen on ollut pelillinen ykköspuolustaja Starsissa jo useamman kauden ajan, mutta ylivoimassa ruotsalainen on vienyt päävastuun. Nyt sitä on luvassa myös Heiskaselle, joka tarkoittaa välitöntä pistemäärien kasvua. Starsin puolustus on todella leveä ja puolustuksessa on monta laatupelaajaa Esa Lindellistä Ryan Suteriin.

Jake Oettinger pelasi itselleen viime kaudella Starsin ykkösmaalivahdin paikan ja teki kolmen vuoden ja todella edullisen jatkosopimuksen organisaation kanssa. Oettinger pelannee tulevalla kaudella yli 60 ottelua ja voi nousta mukaan jopa Vezina-keskusteluun. Vezina Trophy jaetaan NHL:n parhaalle maalivahdille. Oettingeria tulee kirittämään suurella todennäköisyydellä kahden vuoden jatkosopimuksen saanut Scott Wedgewood.

Starsin syvyyskartta

Jason Robertson – Roope Hintz – Joe Pavelski
Mason Marchment – Jamie Benn – Tyler Seguin
Jacob Peterson – Radek Faksa – Denis Gurianov
Joel Kiviranta – Luke Glendening – Tanner Kero
Marian Studenic

Miro Heiskanen – Colin Miller
Esa Lindell – Nils Lundkvist
Ryan Suter – Jani Hakanpää
Thomas Harley

Jake Oettinger
Scott Wedgewood

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL