Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ville Husso Detroit Red Wingsin ykkösmaalivahtina! – Nähdäänkö punasiivet NHL:n pudotuspeleissä?

Detroit Red Wings juhlii voittoa.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Detroit Red Wings on saanut uudelleenrakennuksen valmiiksi ja jatkossa joukkueen tulee vain kehittää nykyistä runkoaan. Tulevalle kaudelle Steve Yzerman on saanut koottua jo hyvän nipun kasaan ja pudotuspelit voi olla tosiasia jättionnistumisella. 

GM Steve Yzerman on rakentanut loistavalla maltilla Detroit Red Wingsin uutta tulemista. Yzerman on tehnyt loistavia pelaajakauppoja ja varannut erinomaisesti pelaajia uuteen runkoon. Viime kauden jälkeen pitkäaikainen päävalmentaja Jeff Blashill sai lähteä ja Derek Lalonde palkattiin uudeksi päävalmentajaksi Tampa Bay Lightningista. Lalonde on ennestään tuttu mies Yzermanille herrojen yhteiseltä ajalta Lightningista.

Tulevalla kaudella Yzermanin isoin tehtävä hyökkäyksen osalta on saada yhdysvaltalaiskapteeni Dylan Larkin jatkosopimukseen. Ykkössentteri Larkin nosti viime kaudella tasoaan merkittävästi ja mikäli meno tulevalla kaudella jatkuu samanlaisena, niin sopimukselle saattaa tulla arvoa reilustikin. Hyökkäyksessä mielenkiintoisia pelaajia ovat myös Tyler Bertuzzi ja Lucas Raymond. Bertuzzi on pelannut Larkinin kanssa iät ja ajat Red Wingsissä, ja hänenkin tulevaisuus on ison kysymysmerkin takana. Raymond teki läpimurron viime kaudella NHL:n ja oli merkittävä osa joukkueen hyökkäystä.

Moritz Seider puolustuksen jalokivi, Ville Husso siirtymävaiheen ykkösmaalivahti

Red Wingsin puolustus on saanut sitten Nicklas Lidströmin ensimmäisen tähtipuolustajan, kun saksalaisvirtuoosi Moritz Seider voitti viime kaudella Calder Trophyn, eli vuoden tulokkaalle jaettavan palkinnon. Seider nosti omalla pelaamisellaan koko joukkueen tasoa ylös ja oli kantava voima muun muassa ylivoimassa. Seiderin ympärille on Yzerman hankkinut tukeasi Ben Chiarotin sekä Olli Määtän tuomaan kokemusta. Omasta takaa puolustuksesta löytyi jo ennestään Filip Hronek ja Jordan Oesterle pelaavasta kuusikosta.

Ville Husso hankittiin Red Wingsiin pelaajakaupalla St. Louis Bluesista, jotta Yzerman sai neuvotteluoikeudet maalivahtiin. Husso sai kolmen vuoden sopimuksen ja tulee jakamaan vastuuta Alex Nedeljkovicin kanssa, jonka ensimmäinen kausi Red Wingsissä oli todella vaikea. Mikäli Husso pelaa viime kauden kaltaisella tasolla, niin Red Wings on lähellä voittaa 45 peliä runkosarjassa.

Red Wingsin syvyyskartta

Tyler Bertuzzi – Dylan Larkin – Lucas Raymond
Jakub Vrana – Pius Suter – David Perron
Andrew Copp – Michael Rasmussen – Filip Zadina
Adam Erne – Oscar Sundqvist – Dominik Kubalik
Givani Smith

Ben Chiarot – Moritz Seider
Olli Määttä – Filip Hronek
Jordan Oesterle – Mark Pysyk
Gustav Lindström

Ville Husso
Alex Nedeljkovic

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL