Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Liiga

Tommi Niemelällä on käsissään joukkue ilman tähtiä – Lahden Pelicansille välierät olisi jättipotti!

Lahden Pelicans juhlii maalia.
AOP

Lahden Pelicans on pitkään ollut Liigassa vahvan keskikastin joukkue. Pelicansissa on tehty hyvää työtä nuorten pelaajien kasvattamisessa ja ulkomaalaishankinnoissa joukkue on onnistunut erinomaisesti. Paras terä on silti puuttunut eikä joukkue ole historiansa aikana kuin kertaalleen ollut finaaleissa ja silloinkin häviävänä osapuolena. Tänä vuonna välierät olisi joukkueelle jättipotti.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans on aloittanut Liigassa tämän kauden kolmella voitolla viidestä pelistä. Vain kertaalleen joukkue on jäänyt pisteittä, kun kauden toisessa vierasottelussa Rauman Lukko oli kotonaan Pelicansia 2-1 -lukemin vahvempi. Ennen tiistain vierasottelua Turun Palloseuraa vastaan joukkue oli kerännyt yhteensä yhdeksän pistettä mahdollisesta 15’sta.

Niemelällä on käytettävissään verrattain heikko materiaali. Joukkueen ykkössentteri Tshekin Lukas Jasek on Liigan mittapuulla laadukas pelaaja, mutta tämän jälkeen joukkueessa alkaa tasainen harmaus. Joni Ikonen saapui Tampereen Ilveksestä täksi kaudeksi Lahteen ja on kakkossentterinä pätevä, mutta ei käänteentekevä pelaaja. Laitahyökkääjistä SHL:stä hankittu Lars Bryggman, Iikka Kangasniemi ja Aatu Jämsen ovat pelaajia, jotka voivat tehdä eroa vastustajiin. Nuorista pelaajista Otto Kivenmäeltä ja Niklas Nordgrenilta odotetaan vieläkin isompaa askeleen ottamista.

Puolustuksessa joukkueella on kokemusta Teemu Erosen voimin, mutta muuten puolustus on aika nimiköyhä. Ruotsalaispuolustaja Viktor Persson oli Lahden kiekkoylpeydeltä kova haku, mutta Vancouver Canucksin varaama puolustaja on vielä viihtynyt kolmosparissa eikä ole onnistunut tekemään kuin yhden pisteen.

Maalivahtiosastolla joukkueella on tasainen kaksikko. Patrik Bartosak ja Jasper Patrikainen on kaksikko, joka voi kantaa joukkuetta yllättävänkin pitkälle, mutta mestaruusjunaan tämä joukkue ei toistaiseksi ole hyppäämässä.

Liigan runkosarjan jälkeen paikka kuuden joukossa olisi iso onnistuminen Niemelän valmentamalle joukkueelle.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga