Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa tarjolla kärkiottelu! – Turussa nähdään tiukka taistelu

Pelicansilla ja TPS:llä on ollut kovia vääntöjä.
AOP

Liigan kolmas otteluviikko runkosarjan osalta käynnistyy neljällä kamppailulla. Tiistain kierroksella on muutama äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu tarjolla, kun sarjassa on luvassa kärkiottelu sekä monia muita tiukkoja vääntöjä. Alkukaudella ei ole vielä suuria yllätyksiä nähty muuta kuin negatiivisessa mielessä, mutta sarja on vielä nuori.

Tiistaina Liigassa pelataan neljän ottelun kierros ja ehdottomasti mielenkiintoisin vääntö käydään Tampereella, kun sarjan kärjessä oleva Ilves isännöi toisena olevaa Oulun Kärppiä. Jouko Myrrän ja Lauri Marjamäen valmentamat joukkueet pelasivat viime keväänä seitsemän ottelun mittaisen sarjan puolivälierissä. Tuolloin Ilves eteni jatkoon voitettuaan seitsemännen ottelun jatkoerässä Petri Kontiolan maalilla. Sekä Ilves, että Kärpät ovat menettäneet tällä kaudella samalle joukkueelle pisteitä, kun Lahden Pelicans kaatoi Ilveksen viikonloppuna 5-1 -lukemin ja kauden avauksessa Kärpät tarvitsi kotipelissään jatkoaikaa Pelicansin kaatamiseen.

Tommi Niemelän valmentama Lahden Pelicans pelaa tiistaina Turun Palloseuran vieraana. Joukkueilla on rutkasti yhteistä kokemusta pudotuspeleistä viime kausilla. Toissa kaudella TPS kaatoi Pelicansin viidessä pelissä paras viidestä tyylillä pelatussa pudotuspelisarjassa. Viime kauden kaikki kohtaamiset joukkueiden välillä oli tiukkoja, sillä kahdessa pelissä ero oli vain maali, mutta kaksi peliä repesi 4-1 -voitoiksi molemmille joukkueille. TPS tulee tiistain otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Lauantaina joukkue kaatoi kotijäällään Rauman Lukon 2-1 -lukemin.

Tiistain kierroksen kaksi muuta ottelua ovat Hämeenlinnan Pallokerhon ja Mikkelin Jukurien välinen ottelu Hämeenlinnassa sekä Rauman Lukon kotiottelu Jukka Rautakorven valmentamaa JYP:ä vastaan.

Liigan tiistain ottelut kello 18.30 alkaen

TPS vs. Pelicans
Ilves vs. Kärpät
Lukko vs. JYP
HPK vs. Jukurit

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga