Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-joukkueelle karmea takaisku – Tähtihyökkääjä sivussa kauden alusta

Vancouver Canucks ja Brock Boeser
AOP

NHL:n runkosarja käynnistyy reilun viikon päästä kahdella Euroopassa pelattavalla ottelulla. Näissä otteluissa Nashville Predators ja San Jose Sharks kohtaavat toisensa. NHL:n runkosarja käynnistyy todenteolla vasta lokakuun toisella täydellä viikolla, kun kaikki joukkueet ovat tulessa. Yksi asia on nyt selvää avausviikon peleistä ja se on se, että Vancouver Canucks joutuu tulemaan toimeen ilman tähtipelaajaansa.

Kesällä kolmen vuoden jatkosopimuksen Vancouver Canucksin kanssa tehnyt 25-vuotias laitahyökkääjä Brock Boeser on loukkaantunut. Yhdysvaltalaishyökkääjä loukkasi kätensä johon pelaaja tarvitsi leikkauksen. Boeserilla on leikkauksesta toipumisaikaa noin 3-4 viikkoa ja on äärimmäisen todennäköistä, että hyökkääjä ei voi pelata Edmonton Oilersia vastaan Canucksin avausottelussa 12. lokakuuta.

Boeser loukkaantui harjoitusleirin oheisharjoituksessa lauantaina eikä osallistunut jääharjoitukseen samaisena päivänä enää. Boeser pelasi harjoitusleirillä samassa kentässä J.T. Millerin ja Tanner Pearsonin kanssa.

– Viime vuosi oli tietysti todella vaikea henkisesti ja fyysisesti. Oli tosi outo ja erilainen vuosi. Tietysti isäni kuolema oli yksi asia, mutta siitä ei nyt voi liikaa stressata. Nyt voin täysin keskittyä pelaamiseen ja äitini aikoo matkustaa katsomaan pelejä, ja minusta se on hienoa. Haluan keskittyä nyt täysin jääkiekkoon ja auttaa joukkuettani voittamaan, kommentoi Boeser, jonka isä kuoli keväällä Parkinsonin tautiin.

Boeser teki vastikään vajaan 20 miljoonan dollarin sopimuksen. Hyökkääjä on Canucksin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Canucks poimi laitahyökkääjän 23. vuorolla. Minnesotan osavaltiosta kotoisin oleva laitahyökkääjä on urallaan tehnyt 256 pistettä 324 otteluun NHL:n runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL