Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähden tulevaisuus mielenkiintoisin pointti – Chicagolle tulossa karmea kausi

Chicago Blackhawksin Patrick Kane tullaan kauppaamaan ensi kauden aikana.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Chicago Blackhawks lähtee tulevaan kauteen todella ikävästä tilanteesta. Joukkueella ei ole juurikaan panoksia kauteen ja parasta organisaation kannalta olisi hävitä mahdollisimman paljon pelejä, jotta paikka NHL:n varaustilaisuuden kärkipäässä olisi taattu.

Uudeksi GM:ksi kesken viime kauden Chicago Blackhawksiin nimetty Kyle Davidson on tehnyt kovaa puhdistustyötä. Kesällä joukkueesta lähti todella moni pelaaja ulos joko ilmaiseksi tai pelaajakauppojen myötä. Organisaatiossa puhaltaa todellakin uudet tuulet ja se on toki täysin tarkoituksellista. Uudeksi päävalmentajaksi Davidson palkkasi Montreal Canadiensissa apuvalmentajana toimineen Luke Richardsonin, jolla on menestymisen suhteen tekemätön paikka etenkin tulevalla kaudella.

Blackhawksin hyökkäys lepää tälläkin kaudella pitkälti yhdysvaltalaistähti Patrick Kanen niskassa. Kane pystyy tekemään käytännössä keiden kanssa tahansa 80 pistettä runkosarjassa. Sitten viime kauden pelikavereita on kuitenkin lähtenyt, kun Dylan Strome ja Dominik Kubalik lähtivät ilmaiseksi vapaiden markkinoiden kautta ulos, ja pitkäaikainen maalitykki Alex DeBrincat kaupattiin Ottawa Senatorsiin. Kane on kääntynyt nykyisen sopimuksensa viimeiselle vuodelle ja on todella mielenkiintoista nähdä, missä Kane pelaa, kun siirtojen takaraja on ummessa. Nuorista pelaajista Lukas Reichel on mielenkiintoinen tapaus hyökkäyksessä seurattavaksi mikäli saksalainen ykköskierroksen varaus saa pelipaikan NHL:stä.

Seth Jones johtaa yksin puolustusta, Petr Mrazekilla liian suuri tehtävä maalilla

Blackhawksin puolustuksessa on yksinäinen soturi, kun yhdysvaltalaispuolustaja Seth Jonesilla käynnistyy massiivinen kahdeksan vuoden sopimus joukkueen kanssa. Tulevan sopimuksen ajan Jones tienaa keskimäärin 9,5 miljoonaa dollaria kaudessa ja on ylivoimaisesti arvokkain puolustaja koko joukkueesta. Jones tulee saamaan paljon myös vastuuta ja kauden päättyessä ei yllättäisi mikäli keskiarvopeliaika ylittäisi 28 minuuttia. Jonesin taustalla vastuuta jakavat Connor Murphy ja Jake McCabe. Muuten nuorilla pelaajilla onkin lupa tehdä nousua kokoonpanoon.

Maalinsuulla tapahtui täydellinen muutos, kun Collin Delia ja Kevin Lankinen poistuivat kesällä, ja organisaatioon saapui Toronto Maple Leafsista pelaajakaupalla Petr Mrazek. Vapailta markkinoilta Davidson teki Alex Stalockin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Maalivahdit tulevat jakamaan pelivastuuta varmasti paljon, mutta on turha odottaa, että kummankaan prosentti ylittäisi 90’tä.

Blackhawksin syvyyskartta

Max Domi – Jonathan Toews – Patrick Kane
Lukas Reichel – Tyler Johnson – Andreas Athanasiou
Sam Lafferty – Colin Blackwell – Taylor Raddysh
Jujhar Khaira – Philipp Kurashev – Mackenzie Entwistle
Boris Katchouk

Riley Stillman – Seth Jones
Jake McCabe – Connor Murphy
Jack Johnson – Caleb Jones

Petr Mrazek
Alex Stalock

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL