Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laine säkenöi heti! – Entinen Lukkotähti paukutti kovat tehot

Columbus Blue Jackets ykköskenttä harjoitusottelussa.
AOP

Columbus Blue Jackets aloitti valmistautumisen NHL:n runkosarjaan kohtaamalla kahdesti Pittsburgh Penguinsin sunnuntaina ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Voitot kahdesta ottelusta menivät joukkueiden välillä 1-1, kun kumpikin joukkue onnistui voittamaan kotipelinsä. Blue Jacketsilla oli omassa kotipelissään paremmat pelaajat kentällä kuin vieraspelissä.

Patrik Laine onnistui heti maalinteossa, kun Columbus Blue Jackets avasi harjoituskautensa ottelulla Pittsburgh Penguinsia vastaan. Blue Jackets voitti kotiareenallaan pelatun harjoitusottelun 5-1 -lukemin ja hävisi vieraissa pelaamansa ottelun 3-2 -lukemin. Laine ja Blue Jacketsin muut tähdet olivat mukana joukkueen kotipelissä.

Laine iski Blue Jacketsin voittomaalin toisen erän alussa puolustaja Andrew Peeken ja tähtihyökkääjä Johnny Gaudreaun syötöistä. Blue Jacketsilta maalinteossa onnistuivat Laineen lisäksi Jakub Voracek ja Gustav Nyquist. Rauman Lukossa hirmutehoja iskenyt Justin Danforth vastasi joukkueen kahdesta maalista. Gaudreau teki esityön ottelussa kolmeen maaliin ja Danforth syötti kahden maalinsa lisäksi Voracekin iskemän 3-0 -maalin toisen erän puolivälissä.

Penguinsin ainokaisen iski ottelun kolmannen erän yhdeksännellä peliminuutilla Jordan Frasca. Vieraiden maalilla Dustin Tokarski pelasi koko ottelun ja torjui 27 kertaa.

Blue Jacketsin maalilla Elvis Merzlikins pelasi kaksi ensimmäistä erää ja torjui 20 laukausta. Päätöserän torjunut Jet Greaves torjui 13 kertaa ja päästi yhden maalin. Blue Jacketsin suomalaisista Laine pelasi 18.29 minuuttia ja Mikael Pyyhtiä sai 13.32 minuuttia.

Laine pelasi ykköskentässä yhdessä Kent Johnsonin ja Gaudreaun kanssa. Suomalaistähti ylisti kanadalaissentteriä.

– Hän saattaa olla tällä kaudella ehdolla Selkeen ja Calderiin. Johnson oli erinomainen puolustussuuntaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL