Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

NHL

Junnutähtien johtama Anaheim Ducks matkalla kohti NHL:n pudotuspelejä?

Anaheim Ducksin kärkipelaajia, Trevor Zegras ja Jamie Drysdale.
AOP

NHL:n runkosarjan alku lähestyy kovaa tahtia ja tässä vaiheessa on hyvä ennakoida joukkueiden tilanteita. Anaheim Ducks on käynyt todella syvällä, mutta nyt joukkue tekee vahvaa nousua takaisin kohti NHL:n pudotuspelitaistelua. Riittääkö joukkueen iskukyky jo alkavalla kaudella vai vieläkö joukkue pyrkii rakentamaan loistavaa tulevaisuutta NHL:n varaustilaisuuden kautta?

GM Pat Verbeekin alaisuuteen viime kaudella siirtynyt Anaheim Ducks on tekemässä vahvaa paluuta kohti NHL:n pudotuspelejä. Organisaatiossa on todella nuori runko täynnä taitavia pelaajia. Näiden tueksi on vielä jäljellä myös kokeneita pelaajia joita hankittiin muun muassa NHL:n vapaiden pelaajien markkinoilta vielä lisää. Päävalmentaja Dallas Eakins on peluuttanut Ducksilla hyökkäysvoittoista peliä, joka on varmasti sopiva tyyli taitavalle joukkueelle.

Joukkueen hyökkäyksen kärkipelaajat ovat Trevor Zegras, Adam Henrique, Troy Terry ja Ryan Strome alkavalla kaudella. Heidän lisäkseen joukkueesta löytyy kokenut ruotsalaislaituri Jakob Silfverberg, joka pelaa takuuvarmaa peliä myös puolustussuuntaan. Frank Vatrano tuo omalla tyylillään leveyttä lisää hyökkäykseen, jossa seuralla on jo omasta takaa Maxime Comtois sekä Isac Lundeström tuomassa leveyttä. Ducksissa odotetaan mielenkiinnolla pystyykö kanadalaislupaus Mason McTavish jo lyömään lopullisesti NHL:ssä tällä kaudella läpi.

John Klingberg lainapelaajana Ducksissa, John Gibson lukkona

Ducks teki vapailta markkinoilta kovan hankinnan, kun joukkue sai houkuteltua ruotsalaispuolustaja John Klingbergin organisaation palveluksiin ainakin syksyksi. Klingberg kirjoitti vuoden ja seitsemän miljoonan dollarin sopimuksen joukkueen kanssa. Tämä toki tarkoittaa sitä, että ruotsalaista tullaan kaupittelemaan NHL:n siirtojen takarajalla helmi-maaliskuussa vaihdossa hyviin varausvuoroihin.

Joukkueen puolustuksen runko rakentuu jatkossakin Cam Fowlerin ja Jamie Drysdalen varaan. Joukkueella on myös lupaavia puolustajia tulossa, mutta heidän aikansa ei vielä tällä kaudella taida olla. Urho Vaakanainen heiluttaa Ducksin puolustuksessa sinivalkoista lippua. Vaakanaisella on nyt loistava paikka lunastaa lopullisesti paikka NHL:stä.

Tolppien välissä suuren kuorman tulee tälläkin kaudella kantamaan yhdysvaltalaismaalivahti John Gibson. Gibsonia on kirittämässä viime kaudella hyvin onnistunut Anthony Stolarz, mutta mikäli Ducks mielii pudotuspeleihin, niin Gibsonille on kopin tartuttava läpi kauden.

Ducksin syvyyskartta

Adam Henrique – Trevor Zegras – Troy Terry
Maxime Comtois – Ryan Strome – Isac Lundeström
Jakob Silfverberg – Derek Grant – Frank Vatrano
Max Jones – Sam Carrick – Glenn Gawdin
Mason McTavish

Cam Fowler – John Klingberg
Dmitry Kulikov – Jamie Drysdale
Urho Vaakanainen – Kevin Shattenkirk

John Gibson
Anthony Stolarz

Mikäli NHL kiinnostaa myös kuunneltuna, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tuottaa jokaisesta NHL-joukkueesta reilun 20 minuutin mittaisen kausiennakon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL