Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikille karmeita uutisia – Tähtihyökkääjä sivuun kauden avauksesta

Gabriel Landeskog jatkaa Avalanchessa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella Stanley Cup -mestaruuden voittanut Colorado Avalanche sai karmeita uutisia. Joukkueen kärkihyökkääjiin lukeutuva ruotsalaislaituri kärsii loukkaantumisesta, joka pitää hänet ulkona peleistä runkosarjan ensimmäisistä otteluista.

Colorado Avalanche voitti viime kaudella Stanley Cupin. NHL:n pudotuspeleissä joukkue hävisi vain neljä ottelua, kun matkalla mestaruuteen joukkue kaatoi tieltään Nashville Predatorsin, St. Louis Bluesin, Edmonton Oilersin ja kaksi edellistä mestaruutta voittaneen Tampa Bay Lightningin.

Tähän kauteen Avalanche lähtee nihkeästä tilanteesta, kun joukkueen ruotsalaiskapteeni Gabriel Landeskog kärsii alavartalovammasta. Vamma pitää ruotsalaisen poissa peleistä, kun runkosarja käynnistyy.

– Landeskog kärsii samasta vammasta, joka hänellä oli viime kaudella eikä hän pysty pelaamaan. Meillä ei ole vielä mitään aikataulua hänen paluulleen, eikä hän tule luistelemaan vielä hetkeen, kommentoi päävalmentaja Jared Bednar lehdistölle.

Viime kaudella 59 pistettä runkosarjassa tehnyt Landeskog missasi viimeiset 23 ottelua runkosarjasta polvileikkauksen takia. Polvileikkaus suoritettiin 14. maaliskuuta ja hyökkääjä palasi kaukaloon pudotuspeleissä.

Ruotsalaishyökkääjä ei ole ainut menetys Avalanchelle kauden alla, sillä joukkueen venäläishyökkääjä Valeri Nichushkin ja kokenut Darren Helm kärsivät vammoista.

– Nichushkinin tilanne on pitkälti samanlainen kuin Landeskogille. Hän luistelee yksikseen ja sen jälkeen nähdään miten hän voi, ja onko hän käytettävissä harjoitusotteluissa, jatkoi Bednar.

Helm on harjoitellut omatoimisesti alavartalovammansa kanssa ja hän on pitänyt päällään punaista ”ei kontaktia” -paitaa, joka kuvaa sitä, että pelaaja on loukkaantunut eikä tätä saa taklata tai kampittaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL