Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Olli Jokiselle helpottava voitto – Jukureille avauspisteet

Jukurit kaatoi Lukon.
AOP

Liigassa hienosti runkosarjan toiseksi viime kaudella edennyt Mikkelin Jukurit otti helpottavan voiton. Olli Jokisen valmentama joukkue kerkesi kauden alussa häviämään jo kolme ottelua putkeen, mutta katkaisi tappioputken keskiviikon Liiga-kierroksella. Jukurit kaatoi vuoden 2021 Suomen mestarin tyylipuhtaan esityksen päätteeksi.

Mikkelin Jukurit tarvitsi neljä peliä Liigaa tällä kaudella ottaakseen ensimmäiset pisteensä. Jukurit kaatoi keskiviikon kamppailussa Rauman Lukon kotijäällään 3-1 -lukemin. Jukurit oli pahoissa ongelmissa kolmannessa erässä, kun Lukko pääsi pyörittämään kahdesti ylivoimaa ja kertaalleen kahden miehen ylivoimalla. Frans Tuohimaa teki kotijoukkueen maalilla kuitenkin tarvittavat torjunnat ja luottopuolustaja Libor Zabransky iski pelin viimeisen niitin tyhjiin viimeisellä minuutilla. Tuohimaa otti kotijoukkueen maalilla 27 torjuntaa ja oli kotijoukkueen paras pelaaja.

Jukurien maaleista ottelussa Zabranskyn lisäksi vastasivat puolustaja Linus Nässen avauserässä ja kultakypärä Juhamatti Aaltonen toisen erän alussa. Lukon ainokaisen iski Sebastian Repo toisen erän seitsemännellä minuutilla Josh Kestnerin upeasta poikkisyötöstä. Lukon maalilla venäläismaalivahti Artem Zagidullin torjui ottelussa 16 kertaa.

Jukurit jatkaa kauttaan perjantaina kotiottelulla Porin Ässiä vastaan. Lauantaina on luvassa vieraspeli Tampereella Tapparaa vastaan. Lukko pelaa viikonloppuna Jukurien tavoin kaksi peliä. Perjantaina Lukko saa kotijäällään vastaansa Pelicansin ja lauantaina Lukko matkaa Turkuun TPS:n vieraaksi.

Torstaina Liigassa pelataan yksi kamppailu, kun HPK isännöi JYP:ä.

Liigan keskiviikon tulokset

Jukurit vs. Lukko 3-1
JYP vs. TPS 1-4
Pelicans vs. SaiPa 2-1vl.
Sport vs. Kärpät 1-4
Tappara vs. HPK 3-4ja.
Ässät vs. Ilves 2-3vl.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga