Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Avaako alkukauden pettymys pistehanat? – Jatkuuko tupsukorvien voittoputki!

Tampereen Ilveksen Aleksander Ruuttu.
AOP

Liigassa mitellään keskiviikkona kuuden ottelun kierros, kun 12 joukkuetta ovat tulessa. Kierroksella nähdään useampia hyviä kamppailuja joista mielenkiintoisin lienee Mikkelissä, kun vielä ilman pisteitä oleva Jukurit isännöi Rauman Lukkoa. Tampereen Ilves sen sijaan hakee voittoputkelleen jatkoa Porista, kun Ilves kohtaa Ässät toistamiseen viikon sisään.

Liigassa on viikonlopun jälkeen jälleen täysi rähinä päällä keskiviikkona, kun kuuden ottelun kierros on luvassa. Kauden kolmella perättäisellä tappiolla aloittanut Mikkelin Jukurit hakee ensimmäisiä pisteitään tämän kauden Liigassa kohtaamalla Rauman Lukon kotijäällään. Lukko aloitti kauden häviämällä JYP:lle vieraissa viime perjantaina, mutta murskaamalla tämän jälkeen kotiavauksessaan Turun Palloseuran.

Tampereella Tappara pyrkii palaamaan voittojen tielle, kun Hämeen herruudesta saapuu taistelemaan Hämeenlinnan Pallokerho. HPK hävisi sarjassa kauden ensimmäisen pelinsä, mutta onnistui tämän jälkeen voittamaan Jukurit vieraissa ja Vaasan Sportin kotiavauksessaan. Tappara oli kauden kahdessa ensimmäisessä pelissään erinomainen, mutta kärsi Oulussa Kärpille selvän 3-0 -tappion lauantain kärkiottelussa.

Liigassa puhtaalla pelillä aloittanut Tampereen Ilves kohtaa toistamiseen kauden alussa Porin Ässät. Ilves voitti kauden avauspelissään tylyin 3-0 -lukemin Ässät ja on tämän jälkeen onnistunut ottamaan vielä kaksi muutakin voittoa Sportin ja Helsingin IFK:n kustannuksella. Kolmessa pelissä Ilves on päästänyt vain kaksi maalia ja tehnyt itse yhdeksän. Ässät onnistui katkaisemaan kauden alun kahden ottelun mittaisen tappioputken lauantaina murskaamalla JYP:n Isomäessä 5-0 -lukemin. Ässät ei ole kotikaukalossaan vielä päästänyt maalia tällä kaudella.

Liigan ottelut keskiviikkona alkaen kello 18.30

Jukurit vs. Lukko
JYP vs. TPS
Pelicans vs. SaiPa
Sport vs. Kärpät
Tappara vs. HPK
Ässät vs. Ilves

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga