Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

AHL

Jälleen pelaajaliikennettä itään! – Kanadalaispuolustaja ja kulttimaalivahti suuntavat KHL:n

Sveitsin hyökkääjä tekee Slovakian maalivahti Julius Hudacekille maalin.
AOP

KHL:ssä runkosarja on alkanut normaaliin tapaan vaikka läntisessä mediassa sarjaa ei uutisoidakaan enää. KHL:ssä pelaajaliikenne on pysynyt yllättävän korkeana etenkin länsimaisista joukkueista itään, vaikka pelaajaliikenteen piti pysähtyä Venäjän aloittaman sodan takia. Siitä on todisteena jälleen kaksi uutta sopimusta, jossa huippumaalivahti ja AHL:ssä pyörinyt puolustaja matkaavat KHL:n.

KHL:n ainut Kazakstanista tuleva joukkue eli Barys Nur-Sultan on tehnyt kaksi merkittävää pelaajasopimusta. Joukkue on hankkinut vuoden mittaisilla sopimuksilla joukkueensa riveihin slovakialaismaalivahti Julius Hudacekin ja kanadalaispuolustaja Nelson Nogierin.

34-vuotias Hudacek on kokenut maalivahti, joka on pelannut monissa eri KHL-seuroissa. Hudacek on urallaan edustanut KHL:ssä Sibir Novosibirskia, Severstal Tsherepovetsia, Spartak Moskovaa ja vielä viime kaudella Dinamo Riikaa. Dinamosta Hudacek poistui kauden päätyttyä HC Sparta Prahan riveihin Tshekin Extraliigaan viime kauden lopuksi.

Parhaalla KHL-kaudella Hudacek on torjunut 23 voittoa Severstalin maalilla ja johdattanut joukkueen pudotuspeleihin. Jokaisella kaudella Sibiriä ja Dinamoa lukuun ottamatta Hudacekin joukkue on edennyt pudotuspeleihin.

Nogier on 26-vuotias oikealta laukova fyysinen kanadalaispuolustaja. 191 senttiä pitkä ja 94 kiloa painava Nogier on Winnipeg Jetsin neljännen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Saskatoonin kaupungista, Saskatchewanin provinssista kotoisin oleva puolustaja sai tililleen yhteensä 11 ottelua NHL:ssä ja ne tulivat hänet varaaman Jetsin riveissä kausilla 2016-17 ja 2018-19.

Pääosan ammattilaisurastaan Nogier on pelannut AHL:ssä. Parhaalla AHL:ssä pelatulla kaudella Nogier on iskenyt 60 otteluun 13 tehopistettä. Viime kaudella kanadalainen edusti niin Manitoba Moosea kuin Los Angeles Kingsin farmijoukkue Ontario Reignia. 38 otteluun syntyi kymmenen pistettä.

Nogierin ja Hudacekin lisäksi Barysissa pelaa viisi muuta ulkomaalaista. Joukkuetta valmentaa Andrei Skabelka, joka toimi myös aiemmin Barysin valmentajana kunnes siirtyi Lokomotiv Jaroslavlin peräsimeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta AHL