Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:ssä hirmutehoja paukuttanut hyökkääjä suuntaa Sveitsiin

Martin Bakos Slovakian maajoukkueessa.
AOP

Viime kausina KHL:ssä useassa eri seurassa kiekkoillut slovakialaishyökkääjä jättää ruplat taakseen ja suuntaa Euroopan huippuliigaan Sveitsiin. Slovakialaishyökkääjä edustaa tulevalla kaudella NLA:sta tippumisen välttänyttä HC Ajoieta. 

Slovakian maajoukkueestakin tuttu hyökkääjä Martin Bakos siirtyy Sveitsin pääsarjaan NLA:han. Bakos edustaa tulevalla kaudella HC Ajoien joukkuetta, joka voitti viime kaudella vain yhdeksän peliä 51 ottelun runkosarjassa. Voitoista kuusi tuli varsinaisella peliajalla ja joukkue taipui 40 kertaa ilman pisteitä. HC Ajoien valmentajana toimii tshekkiläinen Filip Pesan ja apuvalmentajana Sveitsissä pitkään urallaan pelannut Petteri Nummelin sekä KHL:ssä Kunlun Red Starin valmentajana viime kaudella toiminut Ivano Zanatta.

Bakos on pelannut viimeisten kausien aikana jääkiekkoa KHL:ssä HK Sotshin, Admiral Vladivostokin ja Spartak Moskovan riveissä. Kesken viime kauden hyökkääjä siirtyi Sotshin riveistä Tshekin Extraliigaan Ocelari Trinecin riveihin. Bakos pelasi KHL:ssä yhteensä seitsemällä eri kaudella ja iski parhaimmillaan 42 pistettä runkosarjassa. Tämä tapahtui Admiralin riveissä kaudella 2019-20.

32-vuotias slovakialaislaituri on hyvä lisä heikkoon joukkueeseen, sillä joukkueessa ei juuri ole maalintekijöitä. Oikealta laukova 188 senttinen Bakos tulee olemaan yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, vaikka sopimus onkin aluksi voimassa vain lokakuun loppupuolelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL