Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Suomalaislupaukselle NHL-sopimus!

Anttoni Honka JYP:n paidassa.
AOP

NHL:ssä uusi suomalaispelaaja on saanut sopimuksen, kun Carolina Hurricanes on tehnyt tulokassopimuksen suomalaispuolustaja Anttoni Hongan kanssa. Sopimus alkaa tulevasta kaudesta ja kestää aina kesään 2025 saakka.

21-vuotias Jyväskylästä kotoisin oleva suomalaispuolustaja Anttoni Honka on tehnyt kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa. Honka tienaa kolmelta kaudelta yhteensä vähintään 450 tuhatta dollaria, mutta mikäli puolustaja selvittää tiensä NHL:n, niin palkka voi nousta jopa yli kahden miljoonan dollarin.

Vuonna 2000 syntynyt puolustaja on veljessarjan toinen, joka tekee NHL-sopimuksen. Aiemmin ykköskierroksella Dallas Starsiin varattu vanhempi veli Julius Honka kiekkoili myös NHL:ssä.

179 senttinen Honka on Hurricanesin kolmoskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta. Hurricanes poimi oikealta laukovan puolustajan koko varaustilaisuuden 83. pelaajana. Honka on kiekkoillut viimeiset viisi kautta Liigassa ja on edustanut 11 pelin lainapestiä Mikkelin Jukureihin lukuun ottamatta aina kasvattiseura JYP:ä. Lupaavalla kiekollisella puolustajalla on takanaan jo huimat 205 Liiga-ottelua ja näissä on syntynyt 104 tehopistettä. Maaleja tilillä on 18 kappaletta. Viime kaudella JYP:ssä Honka teki oman piste-ennätyksensä 6+31 57 otteluun. Mestiksessä puolustaja on pelannut myös kahden kauden aikana 18 ottelua.

Honka pelasi urallaan kahdet alle 20-vuotiaiden MM-kisat ja iski näissä 13 otteluun yhteensä kaksi tehopistettä. Honka on voittanut junioreissa niin alle 20-vuotiaiden kuin alle 18-vuotiaidenkin maailmanmestaruuden. Nämä tapahtuivat perättäisinä vuosina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga