Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:n jälleen Pohjois-Amerikkalaisia – Heittopussi vahvistui kahdella puolustajalla

Kunlun Red Starin pelaajia
AOP

KHL:n on siirtynyt huima määrä ulkomaalaisia pelaajia, vaikka suurin osa kaikista sarjan ulkomaalaisista poistuikin viime kauden jälkeen. Tälläkin kertaa sarjan yksi suurimmista heittopusseista eli Kunlun Red Star on tehnyt hankintoja joukkueeseen Pohjois-Amerikasta. Tällä kertaa kaksi puolustajaa liittyy joukkueen remmiin.

Kunlun Red Star on tehnyt kahden Pohjois-Amerikkalaisen puolustajan kanssa sopimukset. Joukkueeseen siirtyy ensi kauden kestävällä sopimuksella kanadalaispuolustaja Liam Ross ja yhdysvaltalaispuolustaja Doyle Somerby, jonka sopimus on kahden vuoden mittainen.

Ross on 21-vuotias vasemmalta laukova puolustaja, joka on kotoisin Markhamin kaupungista, Ontarion provinssista. Ross on 188 senttinen puolustaja, jolla on painoa 92 kiloa. Viimeiset viisi kautta kanadalainen on pelannut Sudbury Wolvesin OHL-joukkueessa. Viime kaudella 58 otteluun syntyi 26 tehopistettä. Ross oli joukkueensa kapteeni. Red Starissa käynnistyy puolustajan ensimmäinen kausi ammattilaisena.

Somerby on 28-vuotias vasemmalta laukova puolustaja. Marbleheadin kaupungista, Yhdysvaltain Massachusettsin osavaltiosta kotoisin oleva puolustaja on isokokoinen, sillä varressa on mittaa 197 senttiä ja painoa Somerbylla on yli sata kiloa.

Puolustaja on New York Islandersin NHL-varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Islanders poimi kovaotteisen puolustajan viidennellä kierroksella numerolla 125. NHL:ssä puolustajalle ei ole pelejä kertynyt, mutta Bostonissa vietettyjen yliopistovuosien jälkeen ammattilaisuralla pelejä on kertynyt kolmessa eri AHL-joukkueessa. Viime kaudella Somerby pelasi Arizona Coyotesin farmijoukkue Tucson Roadrunnersin paidassa ja iski 41 otteluun kymmenen tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL